Hyppää pääsisältöön

Muisti: Tatska

Muisti: Tatska, yle tv1
Kati lähtee etsimään vanhoja koulukavereitaan. Muisti: Tatska, yle tv1 muisti: tatska

TV1 torstaina 6.4.2017 klo 20.00 - 20.30, uusinta maanantaina 10.4. klo 5.55
Yle Areenassa 7 päivää

Dokumenttielokuva Tatska kertoo Forssan Kuhalan koulun oppilaista, jotka ottivat yläasteella kuvaamataidon tunnilla tatuoinnit.

Yksi tatuoinnin ottaneista oppilaista, ohjaaja Kati Kanerva, lähtee etsimään vanhoja koulukavereitaan.

Enne tulevasta

Aikuistuminen ei ole helppoa, ja paljon on tapahtunut 15 vuodessa. Koulukavereiden elämään on mahtunut muun muassa huumeriippuvuutta, vankilatuomioita ja masennusta.

Kolmenkympin tienoilla elämä alkaa näyttää valoisammalta. Jollakin ihmeellisellä tavalla koulussa otetut tatuoinnit ovat olleet kuin enne tulevasta elämästä.

Ohjaus: Kati Kanerva. Tuotanto: Napafilms Oy, Suomi, 2012. Dokumentti on esitetty TV1:llä edellisen kerran vuonna 2015.

Lisää ohjelmasta

  • Hartausohjelmissa kysellään toivoa ja lohdutusta Ukrainan tilanteeseen

    Television ja radion hartausohjelmissa rukoillaan rauhaa.

    Hartausohjelmissa rukoillaan rauhan puolesta ja etsitään rohkaisua levottomuuden keskelle. Ukrainan tilanne näkyy ja kuuluu lähipäivinä sekä televisio- ja radiojumalanpalveluksissa, aamu- ja iltahartauksissa että Pisara-ohjelmassa. Sunnuntaina 13.3. klo 10 lähetetään myös suorana Yle TV1:llä ekumeeninen ja uskontojen välinen Rauhanrukous Ukrainan puolesta.

  • Alkuvuoden hartausohjelmissa uskon pohdintaa ja postikortteja maailmalta

    Radion ja tv:n hartausohjelmissa toivoa sävelin ja sanoin.

    Vuoden 2022 alkupäivinä on tarjolla runsas kattaus hartausohjelmia. Televisiossa nähdään arkistojen kätköistä nostalginen jumalanpalveluslähetys Lakeuden Rististä. Loppiaisena pohditaan lähetystyötä Nojatuolikirkossa. Radiossa kuullaan mm. moderni Verkoston jumalanpalvelus Munkkiniemestä sekä eri-ikäisten yhteisöllinen radiomessu suorana Haapajärven kirkosta. Radiohartauksissa saadaan postikortteja maailmalta. Musiikkina jumalanpalveluslähetyksissä kuullaan niin kanteleen helkyntää kuin urkuja ja bändimusiikkia.