Hyppää pääsisältöön

Joulupukin Kuuma linja jälleen jouluaattona

Joulupukin Kuuma linja
Joulupukin Kuuma linja Kuva: Yleisradio joulupukin kuuma linja

Jouluaaton jännitystä lieventää tänäkin jouluna tuttuun tapaan itse joulupukki, joka vastailee lasten soittoihin aamukahdeksasta lähelle puolta päivää. Puhelujen välillä katsellaan animaatioita. Joulupukin ja lasten jutustelut ovat katsottavissa Yle Areenasta myös ulkomailla suorana sekä 30 päivän ajan ensilähetyksestä. Animaatiot ovat katsottavissa vain Suomessa.

Lähetyksen aikana julkaisemme joulutervehdyksiä ja joulupukki kyselee lasten jouluaattotunnelmia. Joulupukin Kuumaan linjaan voit soittaa numeroon 020 697 855. Sunnuntaihin 24.12.2017 mennessä lähetetyistä viesteistä osa julkaistaan myös tv-lähetyksessä. Pidätämme itsellämme oikeuden valita julkaistavat viestit.

klo 8:00 Joulupukin Kuuma linja

Joulupukki vilkuttaa Kuumasta linjasta
Joulupukki vilkuttaa Kuumasta linjasta Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Joulupukin Kuuma linja

klo 8:20 Kallen Nalle

Kalle on pieni poika, joka muuttaa äitinsä kanssa uudelle paikkakunnalle. Muuton tuoksinassa Kallen rakas nalle katoaa. Etsiessään nallea metsästä Kalle törmää suureen ja pelottavaan karhuun, jolla myös on oma nalle.

klo 8:45 Joulupukin Kuuma linja

klo 9:20 Arvaa kuinka paljon sinua rakastan

Niityn asukkaat ovat keränneet kasapäin herkkuja joulujuhlaan, mutta vahinko herkkuvarastolla päästää kaikki herkut virran vietäväksi. Ennen herkkujen jäljittämistä on kuitenkin etsittävä uuden eläinystävän kadonnut äiti.

klo 9:46 Joulupukin Kuuma linja

klo 10:23 Ninni ja herra Valveinen

Ninni saa pikkuveljen, eivätkä isä ja äiti ehdi opettaa häntä luistelemaan. Ninni päättää mielikuvitusystävänsä herra Valveisen kanssa lähettää veljensä ja mummonsa kuuhun.

klo 10:48 Joulupukin Kuuma linja

klo 11:33 Lumiukko

Koskettava tarina pikkupojan ja lumiukon lämpimästä ystävyydestä ja yhteisistä leikeistä. Animaatioelokuva Raymond Briggsin kertomuksen mukaan.

Muokattu 15.12: Päivitetty joulun 2017 ohjelmisto

Kommentit
 • Pikku Kakkosen Game Jamien pelit ja pelihahmot

  Pikku Kakkosen Game Jameilla suunniteltiin ja toteutettiin y

  Pikku Kakkosen Game Jameilla suunniteltiin ja toteutettiin yhteensä kuusi erilaista peliä. Lähtökohtana pelien suunnittelulle toimivat lasten piirtämät pelihahmot. Osa pelihahmoista päätyi lähes sellaisenaan peliin, osa puolestaan toimi inspiraation lähteenä.

 • Pikku Kakkosen Game Jamit

  Kolmisenkymmentä pelialan ammattilaista kehitti pelejä.

  Kolmisenkymmentä pelialan ammattilaista ja kasoittain lasten piirustuksia erilaisista pelihahmoista. Siinä oli Pikku Kakkosen Game Jamien lähtökohta 12.10.2018 perjantai-iltana. Kaksi vuorokautta myöhemmin kuusi tiimiä oli saanut kasaan kuusi lasten peliä, joita 5-7-vuotiaat olivat jo testailleetkin.

 • Paperisankarit pulmien parissa

  Paperimaassa kaikki on pahvia, kartonkia tai paperia.

  Paperitarinoiden erittäin paperisessa Paperimaassa kaikki on tehty pahvista, kartongista tai paperista. Paperitarinoita Areenassa 22.10. alkaen.