Hyppää pääsisältöön

Joulupukin Kuuma linja jälleen jouluaattona

Joulupukin Kuuma linja
Joulupukin Kuuma linja Kuva: Yleisradio joulupukin kuuma linja

Jouluaaton jännitystä lieventää tänäkin jouluna tuttuun tapaan itse joulupukki, joka vastailee lasten soittoihin aamukahdeksasta lähelle puolta päivää. Puhelujen välillä katsellaan animaatioita. Joulupukin ja lasten jutustelut ovat katsottavissa Yle Areenasta myös ulkomailla suorana sekä 30 päivän ajan ensilähetyksestä. Animaatiot ovat katsottavissa vain Suomessa.

Lähetyksen aikana julkaisemme joulutervehdyksiä ja joulupukki kyselee lasten jouluaattotunnelmia. Joulupukin Kuumaan linjaan voit soittaa numeroon 020 697 855. Sunnuntaihin 24.12.2017 mennessä lähetetyistä viesteistä osa julkaistaan myös tv-lähetyksessä. Pidätämme itsellämme oikeuden valita julkaistavat viestit.

klo 8:00 Joulupukin Kuuma linja

Joulupukki vilkuttaa Kuumasta linjasta
Joulupukki vilkuttaa Kuumasta linjasta Kuva: Yle / Pikku Kakkonen Pikku Kakkonen,Joulupukin Kuuma linja

klo 8:20 Kallen Nalle

Kalle on pieni poika, joka muuttaa äitinsä kanssa uudelle paikkakunnalle. Muuton tuoksinassa Kallen rakas nalle katoaa. Etsiessään nallea metsästä Kalle törmää suureen ja pelottavaan karhuun, jolla myös on oma nalle.

klo 8:45 Joulupukin Kuuma linja

klo 9:20 Arvaa kuinka paljon sinua rakastan

Niityn asukkaat ovat keränneet kasapäin herkkuja joulujuhlaan, mutta vahinko herkkuvarastolla päästää kaikki herkut virran vietäväksi. Ennen herkkujen jäljittämistä on kuitenkin etsittävä uuden eläinystävän kadonnut äiti.

klo 9:46 Joulupukin Kuuma linja

klo 10:23 Ninni ja herra Valveinen

Ninni saa pikkuveljen, eivätkä isä ja äiti ehdi opettaa häntä luistelemaan. Ninni päättää mielikuvitusystävänsä herra Valveisen kanssa lähettää veljensä ja mummonsa kuuhun.

klo 10:48 Joulupukin Kuuma linja

klo 11:33 Lumiukko

Koskettava tarina pikkupojan ja lumiukon lämpimästä ystävyydestä ja yhteisistä leikeistä. Animaatioelokuva Raymond Briggsin kertomuksen mukaan.

Muokattu 15.12: Päivitetty joulun 2017 ohjelmisto

 • 100 lastenlaulua Areenassa

  Pikku Kakkonen julkaisee 100 lastenlaulua Areenassa.

  Muistatko lempilaulusi lapsena? Kuuntelitko Popsi popsi porkkanaa vai Täti Monikaa, entä lauloitko Mörri-Möykkyä vai Pienen pientä veturia? Pikku Kakkonen kokosi Areenaan eri vuosikymmenten lastenlauluja; kuuntele onko sinun suosikkisi mukana?

 • Lasten Areena uudistuu

  Lasten Areena sisältää vain lapsille suunnattuja ohjelmia.

  Ylen lastenohjelmia voi katsella turvallisesti Lasten Areenasta kaiken kokoisilta ruuduilta. Lasten Areena sisältää vain lapsille suunnattuja ohjelmia ja perheen pienimmätkin löytävät ne itsenäisesti värikkäiden ja selkeiden kuvien avulla. Uutta sisältöä julkaistaan päivittäin. Osa siitä on televisiosta tuttua, osan pääsee katselemaan vain Areenassa.

 • Tilaa Pikku Kakkosen ja Galaxin uutiskirje!

  Uutiskirje vinkkaa Pikku Kakkosen ja Galaxin sisällöistä.

  Tervetuloa lastenohjelmien uutiskirjeen tilaajaksi! Uutiskirjeessä kerromme Pikku Kakkosen ja Galaxin ajankohtaisista sisällöistä ja kiinnostavista uutuuksista. Uutiskirjeen voi tilata Yle Tunnuksellasi.