Hyppää pääsisältöön

Etusivu kysyy: Unelmoitko vaurastumisesta?

Suomalaisista yli puolet tavoittelee vaurastumista ja taloudellista riippumattomuutta. Kuulutko tähän joukkoon?

Rahaa. // Kuva: EPA/Steffen Schmidt

Suomalaisten taloushaaveiita kartottanut kyselytutkimus osoittaa, että 58 prosenttia suomalaisista haluaisi olla vauraampi. Usko omiin vaurastumisen mahdollisuuksiiin jakaa vastaajat kuitenkin kahtia: tasan puolet vastaajista uskoo kykenevänsä vaurastumaan halutessaan ja puolet ei.

Vaurastumista estävät arjen menot sekä ankarasti verottava valtio.

Finlandia Groupin teettämän tutkimuksen mukaan suomalaiset näkevät vaurauden selvästi vapauden mahdollistajana.  72 prosenttia sanoi vaurauden tarkoittavan sitä, ettei heidän tarvitse murehtia raha-asioitaan.

Etusivussa pohditaan tänään sitä, onko sentissä miljoonan alku ja ovatko haaveet rikastumisesta realistisia. Vastaa päivän kysymykseen ja kerro omat vaurastumisvinkkisi alle!

Etusivun päivän kysymys