Hyppää pääsisältöön

Yle Tunnus otetaan käyttöön Ylen radiokanavien lähetysikkunoissa

Yle Tunnukseen kirjautuminen
Yle Tunnukseen kirjautuminen yle tunnus

Yle Tunnuksen käyttö laajenee Ylen suomenkielisille radiokanaville. Radiokanavien lähetysikkunoiden keskusteluun voivat joulukuun alusta lähtien osallistua vain Yle Tunnuksella kirjautuneet käyttäjät.

“Lähetysikkunoiden keskusteluihin osallistuneet ovat toivoneet, että keskustelu on valvottua ja pysyy asiassa. Yle Tunnuksen avulla pystymme palvelemaan tässä asiassa entistä paremmin”, sanoo Ylen radion julkaisupäällikkö Marja Keskitalo.

Kirjautuminen Yle Tunnuksen käyttäjäksi helpottaa Ylen verkko- ja mobiilipalveluiden käyttöä ja lisää monien toivomaa henkilökohtaisempaa palvelua. Yle Tunnuksen avulla käyttäjä pääsee kirjautumaan kaikkiin Ylen palveluihin yhdellä kertaa. Yle Tunnuksen käyttöönottoon tarvitaan sähköpostiosoite ja salasana.

Tällä hetkellä Yle Tunnusta voi hyödyntää muun muassa Yle Areenassa ja Uutisvahdissa. Tunnuksen avulla Ylen sisältöjä voidaan kohdentaa henkilökohtaisemmin ja käyttäjä voi itse valita suosikkejaan ja vaikuttaa aihealueisiin kiinnostuksensa mukaan. Yle Tunnus on käytössä myös YleX:n ja Yle Oppimisen palveluissa.

Lisätiedot:
Marja Keskitalo, julkaisupäällikkö, p. 040 5597116, marja.keskitalo@yle.fi