Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Jean Sibelius -viulukilpailu pääkuva

The Judges' Master Class

Ms. Sung-Ju Lee and professor Krzysztof Wegrzyn, who are jury members of the 11th Sibelius Violin Competition, will give a violin master class at the Sibelius Academy on Monday, starting at 11 a.m. The master class will take place at the Nervanderinkatu 13 Building. They will be teaching four Finnish students, two of which - Tami and Abel - are working at the Sibelius Violin Competition as live webcast chat hosts. The master class is open to the public. Free admission.

Professori Kaija Saarikettu
Professor Kaija Saarikettu is organizing the judges' master class for Monday. She was one of the first two Finnish violinists to make the Sibelius Violin Competition final round in 1980. The other one was Pyry Mikkola. Professori Kaija Saarikettu Kuva: YLE/Anu Jaantila kaija saarikettu

The schedule on Monday, Nov. 30:

Sung-Ju Lee / N-K55

11:00 Tami Pohjola
12:00 Leena Jaakkola

Krzysztof Wegrzyn / N-K55

13:00 Emil Peltola
14:00 Abel Puustinen

Additional information: Master class coordinator Nina Lackman, nina.lackman@uniarts.fi, Professor Kaija Saarikettu, kaija.saarikettu@uniarts.fi

 • Nancy Dalbergin jousikvartetot hönkivät virkistävästi

  Nancy Dalbergin jousikvartetot hönkivät virkistävästi

  Nordic String Quartet (Heiðrun Petersen ja Mads Haugsted Hansen, viulu, Daniel Eklund, alttoviulu, Lea Emilie Brøndal, sello) lyö pöytään kuluvan vuoden toisen julkaisunsa. Alkuvuodesta se vakuutti Pelle Gudmundsen-Holmgreenin kvartettosarjassa moni-ilmeisellä ja vivahteikkaalla soitollaan.

 • Tunnelmointia ja ikiaikaisuuksien viivähdyksiä

  Tunnelmointia ja ikiaikaisuuksien viivähdyksiä

  Viulisti Pauline Kim Harris sekä taiteiden rajapinnoilla äänistöä luova Spencer Topel yhdistävät yhteisprojektissaan renessanssi- ja barokinajan sävelistöä elektronisiin äänimaisemiin. Yhteissoivuus matkaa ambientin ääniuniversumissa verkkaisesti ja vakaasti kohti tavoittamatonta. Äänite rakentuu kahden teoksen ympärille.

 • Neave Trio jatkaa vahvaa julkaisusarjaansa

  Neave Trio jatkaa vahvaa julkaisusarjaansa

  Vuosikymmenen alussa perustettu yhdysvaltalainen Neave Trio (Anna Williams, viulu, Mikhail Veselov, sello ja Eri Nakamura, piano) esittelee uudella julkaisullaan konserttimaisen kokonaisuuden.

 • Luontevia elektroakustisia liitoksia

  Luontevia elektroakustisia liitoksia

  Maija Hynninen (s. 1977) siirtyy teoksissaan synteettisen ja akustisen äänen välillä samalla niiden rajapintoja, yhteyksiä ja yhdistelmiä tunnustellen. Nyt julkaistut neljä teosta muodostavat läpileikkauksen Hynnisen 2010-luvun elektroakustisesta tuotannosta. Kaikissa teoksissa akustiset elementit limittyvät Hynnisen itsensä toteuttamaan elektroniseen äänistöön.