Hyppää pääsisältöön

Netin siistein säämies Pekka Pouta vierailee YleX:n Foorumilla – kysy mitä vaan!

Mitä olet aina halunnut kysyä Suomen tunnetuimmalta meteorologilta? Pekka Pouta vastaa kysymyksiin YleX:n Foorumilla maanantaina 30.11. kello 14–15.

Pekka Pouta tietää, millainen keli huomenna on.

Pekka Pouta lienee ainoa suomalainen meteorologi, jonka sääennustustaidot ovat levinneet ulkomaille. Poudan tuorein tempaus on Game of Thrones -henkinen sääennustus talven tulosta – eli kyllä, winter is coming! Pouta on tehnyt myös lukuisia muista tempauksia, joista on tullut nettihittejä.

Pouta on ennustanut säätä MTV3-kanavalla vuodesta 1991 lähtien.

Pouta saapuu YleX:n Foorumin Kysy Mitä Vaan -vieraaksi maanantaina 30. marraskuuta kello 14–15. Voit kysyä säämieheltä jo etukäteen ihan mitä vaan – muistathan, että hän voi myös vastata ihan mitä vaan.

Mikä tulee olemaan Poudan seuraava tempaus? Onko Pouta tehnyt itsestään netti-ilmiön tietoisesti? Millainen on paras mahdollinen kesäkeli? Kuinka usein Pouta moshaa musiikin tahdissa? Onko jäätävä tihkusade jäätävän inhottava keli?

Kysymyksiä voi esittää kirjautumalla YleX:n Foorumille. Voit käydä heittämässä kysymyksiä myös etukäteen.

KMV:ssä on aiemmin vieraillut muun muassa Cheek, Roope Salminen ja Jon-Jon, Isac Elliot, Justimus, Timo Soinija Ville Niinistö.

Lue myös:

7 syytä, miksi Pekka Pouta on internetin siistein säämies