Hyppää pääsisältöön

DJ-guru David Guetta saapuu Raumanmeren Juhannukseen – comebackin tekeville festareille myös JVG ja Robin

Ranskalainen Guetta on vieraillut Suomessa viime vuosina tiuhaan.

David Guetta Ruisrockissa 2014 // Kuva: Tomi Mikola

Paluun tekevä Raumanmeren Juhannus on kiinnittänyt esiintyjäkaartiinsa ranskalaisen DJ-tuottajasuuruuden David Guettan. Muun muassa Sian, Rihannan ja Lil Waynen kanssa esiintynyt jättinimi on esiintynyt Suomessa viimeksi viime kesänä, kun hänet nähtiin Weekend Festivalin lavalla.

Weekend Festivalin järjestäjät vastaavat RMJ:n artistikiinnityksistä. David Guetta on nähty Suomessa myös aiemmin Weekendissä.

Muita uusia ulkomaisia kiinnityksiä ovat Pendulum, Nero, Netsky, Sash! ja Brennan Hart.

Lisäksi juhannusfestari kertoi maanantaina uusista kotimaisista artistikiinnityksistä. Raumalle saapuvat kesällä JVG, Robin, Uniklubi, Happoradio, Juno, Heavyweight, Lyömättömät, Petri Nygård, Dallas Superstars, JS16 ja The Second Level.

Jo aiemmin RMJ on tiedottanut Mikael Gabrielin, Nikke Ankaran, Apulannan, Elastisen, Daruden sekä Rähinä Liven (Brädi, Spekti & Uniikki) esiintyvän festareilla. Ulkomaisista kiinnityksistä on jo julkistettu muun muassa Haddaway, Lost Frequences ja Crazy Town.

Raumanmeren Juhannus järjestetään Rauman Otanlahdessa 24.–25. kesäkuuta.

Lue myös:

Juhannuksen pahamaineisin festari tekee paluun – miten varmistetaan, ettei RMJ mene taas sikailuksi?

Tässä ovat paluun tekevän RMJ:n ensimmäiset kiinnitykset