Hyppää pääsisältöön

Shoutboxin säännöt

Shoutbox tarjoaa mahdollisuuden osallistua meneillään olevaan radiolähetykseen. Keskustelemaan pääset kirjautumalla Yle Tunnuksella. Tervetuloa!

Shoutboxin keskustelu liittyy meneillään olevaan ohjelmaan. YleX:n toimitus voi myös määrittää keskustelun aiheen, jolloin aiheeseen liittymätön viestittely estetään.

Perustelethan mielipiteesi, esitä kritiikkisi rakentavasti ja käytä asiallista kieltä.

Jokainen keskustelija on vastuussa viestiensä sisällöstä ja siitä, että ne ovat lakien ja hyvien tapojen mukaisia. Se mikä olisi laitonta muutoinkin, on laitonta myös internetissä, kuten toisen ihmisen kunnian tai yksityisyyden loukkaaminen. Rasistiset, herjaavat, rikokseen yllyttävät tai muuten asiattomat kommentit ja nimimerkit poistetaan ja kirjoittaja voidaan sulkea keskustelusta.

Trollauksella tarkoitetaan viestiä tai henkilöä, jonka ensisijainen tarkoitus on tahallaan ärsyttää ja aiheuttaa ristiriitoja. Tämä ei keskustelussamme ole sallittua. Kaikenlainen mainostaminen on keskustelussamme kielletty, poistamme myös linkit asiattomille sivuille.

Toimitus voi muuttaa keskustelun tarvittaessa esimoderoiduksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen viesti hyväksytään ennen julkaisua tai uudet keskustelijat hyväksytään mukaan yksitellen.

Tervetuloa keskustelemaan ja kommentoimaan - osallistumaan radio-ohjelman tekemiseen!

Info

 • WEEKEND FESTIVAL 2018: Stefflon Donin keikka oli näyttävän viikonlopun piilotettu helmi

  Yleisö voi laskea kuuluvansa pieneen onnekkaaseen joukkoon.

  Weekend Festivalin kolmas päivä läheni loppuaan, kun Stefflon Don, eli Stephanie Victoria Allen, pyöräytti käyntiin YleX:n hostaamaan Vice–lavan viimeisen keikan. 26-vuotiasta artistia oli saapunut katsomaan muutama sata kävijää, vaikka päällekkäisellä slotilla kuulijoista kilpaili päälavalla juhlakansaa liekittävä Martin Garrix.

 • Big Shaq viraali-ilmiö esiintyi Weekend Festivalilla – hahmon luominen kesti Michael Dapaahilta 18 kuukautta

  Michael Dapaah kertoo taustoja hahmon synnystä.

  Big Shaq, eli Michael Dapaah esiintyi lauantaina Weekend Festivalilla. Viime vuonna Man’s Not Hot –viraalihitillään kansainväliseksi netti-ilmiöksi noussutta koomikkoa saapui katsomaan pieni yleisömeri, joka täytti Valintalavan teltan äärimmilleen. Big Shaq on fiktiivinen hahmo, joka pyrkii menestymään ja luomaan uraa rap-artistina Lontoon musiikkimaailmassa.

 • BLOCKFEST 2018: Gettomasa osoitti olevansa suomiräpin valittu

  Räppäri nähtiin Blockfestien lauantai-iltapäivässä.

  24-vuotias jyväskyläläinen tarjoili Ratinan rap-yleisölle tiiviin ja tasapainoisen katsauksen tämän hetken raikkaimpaan suomihiphopiin. Blockfestien lauantai-iltapäivässä esiintyvä Gettomasa nauttii suomalaisella hip hop -kentällä arvostusta, jollaisesta moni nuori artisti voi vain unelmoida. Rapin suomenmestaruus vuonna 2012 ja niin kriitikoiden, fanien kuin aitopäiden ylis

 • Mystinen Zhu tarjoili annoksen musiikin fine diningia Weekend Festivalilla

  Keikka on kuin gourmet-ruokaa.

  Vuoden 2014 puoleen väliin asti anonyyminä pysytellyt, ja edelleen identiteettiään tarkkaan suojeleva Zhu esiintyi Weekend Festivalin Valintalavalla tapahtuman ensimmäisenä päivänä. Artisti on kertonut haluavansa rikkoa musiikkikentällä vallitsevia ennakkoluuloja, jotka kuulija usein jopa tiedostamattaan luo muusikon ihonvärin tai ulkonäön perusteella. Piilottamalla henkilöllisyytensä Zhu ha