Hyppää pääsisältöön

Shoutboxin säännöt

Shoutbox tarjoaa mahdollisuuden osallistua meneillään olevaan radiolähetykseen. Keskustelemaan pääset kirjautumalla Yle Tunnuksella. Tervetuloa!

Shoutboxin keskustelu liittyy meneillään olevaan ohjelmaan. YleX:n toimitus voi myös määrittää keskustelun aiheen, jolloin aiheeseen liittymätön viestittely estetään.

Perustelethan mielipiteesi, esitä kritiikkisi rakentavasti ja käytä asiallista kieltä.

Jokainen keskustelija on vastuussa viestiensä sisällöstä ja siitä, että ne ovat lakien ja hyvien tapojen mukaisia. Se mikä olisi laitonta muutoinkin, on laitonta myös internetissä, kuten toisen ihmisen kunnian tai yksityisyyden loukkaaminen. Rasistiset, herjaavat, rikokseen yllyttävät tai muuten asiattomat kommentit ja nimimerkit poistetaan ja kirjoittaja voidaan sulkea keskustelusta.

Trollauksella tarkoitetaan viestiä tai henkilöä, jonka ensisijainen tarkoitus on tahallaan ärsyttää ja aiheuttaa ristiriitoja. Tämä ei keskustelussamme ole sallittua. Kaikenlainen mainostaminen on keskustelussamme kielletty, poistamme myös linkit asiattomille sivuille.

Toimitus voi muuttaa keskustelun tarvittaessa esimoderoiduksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen viesti hyväksytään ennen julkaisua tai uudet keskustelijat hyväksytään mukaan yksitellen.

Tervetuloa keskustelemaan ja kommentoimaan - osallistumaan radio-ohjelman tekemiseen!

Info