Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVEn uusi single: Anna Puun laulussa on taikaa

SuomiLOVEn 3. singlen kansi, jossa on Anna Puu.
SuomiLOVEn 3. singlen kansi, jossa on Anna Puu. anna puu

Anna Puun Mestaripiirros SuomiLOVEn 2. kauden uusin sinkku. Perjantaina nähtävässä uudessa jaksossa kuullaan kappaleeseen liittyvä, erään perheen koskettava tarina.

Mestaripiirros on alunperin Anna Puun debyyttialbumin antia vuodelta 2009. SuomiLOVE-ohjelmassa hienon ja herkistävän kappaleen sovituksesta vastaa Ako Kiiski ja LOVEband. Näin Anna kertoo biisin synnystä ja elinkaaresta:

"Muistan, kun Mestaripiirros äänitettiin ensimmäistä kertaa. Egotripin Knipi, minä ja yksi mikki samassa huoneessa. Biisi äänitettiin yhdellä otolla ja siinä oli jotain taikuutta. Eikä se taika ole hävinnyt kappaleesta mihinkään, vaikka siitä on tehty vuosien saatossa erilaisia versioita. Nyt Mestaripiirros sai taas hieman uuden muodon, kun kävin esittämässä biisin SuomiLOVEssa. Ja täytyy sanoa, että Mariska on tekstillään tavoittanut rakkauden ytimen."

Kuuntele Anna Puun kappale Spotifysta: