Hyppää pääsisältöön

5.12. Toiveuusinta: Salkkarit vs. Uusi päivä

Sami Uotila, Jarkko Nyman, Kalle Ruusukallio, Valtteri Lehtinen, ja Sami Hintsanen Tartu Mikkiin -ohjelmassa 12.12.2014
Sami Uotila, Jarkko Nyman, Kalle Ruusukallio, Valtteri Lehtinen, ja Sami Hintsanen Tartu Mikkiin -ohjelmassa 12.12.2014 Kuva: Yle salatut elämät

Nyt meitä viihdyttävät todelliset televisioammattilaiset lauantaina 5.12., kun Salatut elämät- ja Uusi päivä -sarjojen näyttelijät tarttuvat mikkiin. Biisikanavaa kaukosäätimellä vaihtelee Sami Hintsanen.

Tartu Mikkiin klo 22
Peliosiossa Salkkareista tutut Jarkko Nyman & Sami Uotila ja Uudesta päivästä tutut Kalle Ruusukallio & Valtteri Lehtinen kisaavat biisien tunnistamisessa. Ja hyvinhän se ilta napsahtaa käyntiin! Ehkä nuorisotiimi jyrää ensi metrit, mutta entäs kun isäntä Hintsasen mukaan lähdetään "vanhusmusiikin" pariin? Tämän piti olla Uusi päivä vastaan Salkkarit -mittelö, mutta jostain syystä puhutaan kuitenkin Suomi–Ruotsi-ottelusta. Lisäksi on puhetta jostain suuresta lopputuijotuskilpailusta. Miksi Sami HUUTAAAAA?

Tartu Mikkiin Jatkot klo 22.50
Jatkoilla Salkkareiden Esko Kovero & Jarkko Nyman & Sami Uotila sekä Uuden päivän Suvi Hurme & Kalle Ruusukallio & Valtteri Lehtinen laulavat suosikkejaan sekä kertovat monenmoista elämästään päivittäissarjamaailmassa. Sami Hintsanen vie keskusteluja pintaa syvemmälle. Kohta pärisee kotikatsomoissakin, kun Esko Kovero starttaa studiossa Napon mopon. Sami Uotila tunnelmoi balladin pauloissa, Jarkko Nyman laittaa rytmit liikkeelle ja sitten UP-näyttelijöiden bändi Vihreät Valot starttaa menokoneen!

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.