Hyppää pääsisältöön

Juhlintaa, musiikkia ja kimallusta – Linnan jatkot YLE TV1 klo 22.15

Linnan jatkot
Illan seremoniamestarit Salla Paajanen ja Riku Riihilahti. Linnan jatkot linnan jatkot

Eihän se ilakointi Linnan juhliin lopu! Yle TV1 tarjoilee suoran lähetyksen Linnan jatkoilta Hotel Kämpistä klo 22.15 alkaen. Ketkä saapuvatkaan jatkamaan juhlintaa? Mielenkiintoisia juhlavieraita jututtavat toimittajat Salla Paajanen ja Riku Riihilahti. Luvassa on yllätyksellisiä esityksiä sekä paljon musiikkia. Pääset halutessasi tirkistämään Peilisalin tunnelmaan myös suoran 360° -nettilähetyksen avulla.

Jatkojen suoran lähetyksen seremoniamestareina ovat Salla Paajanen ja Riku Riihilahti. Musiikkia menoa ja meininkiä tarjoilevat suomalaiset huippuluokan artistit: Robin, Virve Rosti, Chisu, Juha Tapio ja suoraan Linnan juhlista saapuva Waltteri Torikka. Sibeliuksen kantapaikkanakin tunnettuun Hotel Kämpiin saapuu suoraan Linnan juhlahumusta myös säveltäjämestarin tyttärentyttärenpoika muusikko Lauri Porra. Myöskään Olavi Virran, Toivo Kärjen ja Tapio Rautavaaran 100-vuotissyntymäpäivää ei ole jatkoilla unohdettu. Lähetyksen aikana ratkeaa jännittävä pukuäänestys – ken on heistä yleisön suosikki?

360-nettilähetyksen avulla juuri SINÄ pääset aivan jatkojen ytimeen. 360 astetta kuvaava erityinen kamera pitää huolen, että näet kaiken Peilisalissa – nimensä mukaisesti kokonaiset 360 astetta. Livelähetyksen katsomisen voit tehdä joko tietokoneen selaimella, älypuhelimella tai tabletilla. Lue tarkemmat ohjeet täältä.

Älä siis suinkaan mene juhlavastaanoton jälkeen nukkumaan, vaan varaudu vuosisadan kekkereihin!

Pukuloiste ja juhliminen jatkukoot!
Tervetuloa Linnan jatkoille Yle TV1 klo 22.15 alkaen, kippis & skål!
Ohjelma katsottavissa myös Areenasta ympäri maailman.

Kommentit
 • Suomen kansallisklassikko Tuntematon sotilas kasvaa näyttäväksi tv-sarjaksi Ylen kanavilla

  Viisiosainen sarja sisältää uutta materiaalia.

  Yle julkaisee ensimmäisenä TV1:ssä ja Yle Areenassa viisiosaisen Tuntematon sotilas -sarjan. Väinö Linnan kansallisklassikoksi muodostuneesta teoksesta kuvattu sarja alkaa TV1:n Kotikatsomossa sunnuntaina 30.12. kello 21.05. Loput neljä jaksoa nähdään tammikuussa sunnuntai-iltaisin kello 21.05. Kaikki viisi osaa julkaistaan kerralla katalogina Yle Areenassa 30.12. Tv-sarja laajentaa lokakuussa 2017 ensi-iltansa saaneen Tuntematon sotilas -elokuvan tarinaa.

 • Linnan juhlat jännittää kokenuttakin selostajaa Jussi-Pekka Rantasta

  Jussi-Pekka Rantanen selostaa Linnan juhlia jo 7. kertaa.

  Itsenäisyyspäivän iltana suomalaiset – Suomessa ja ulkomailla – seuraavat maailman katsotuinta kättelyohjelmaa. Jussi-Pekka Rantasella on edessään jo seitsemäs perättäinen kerta, kun hän selostaa tasavallan presidentin juhlavastaanottoa.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

 • Suomen kansallisklassikko Tuntematon sotilas kasvaa näyttäväksi tv-sarjaksi Ylen kanavilla

  Viisiosainen sarja sisältää uutta materiaalia.

  Yle julkaisee ensimmäisenä TV1:ssä ja Yle Areenassa viisiosaisen Tuntematon sotilas -sarjan. Väinö Linnan kansallisklassikoksi muodostuneesta teoksesta kuvattu sarja alkaa TV1:n Kotikatsomossa sunnuntaina 30.12. kello 21.05. Loput neljä jaksoa nähdään tammikuussa sunnuntai-iltaisin kello 21.05. Kaikki viisi osaa julkaistaan kerralla katalogina Yle Areenassa 30.12. Tv-sarja laajentaa lokakuussa 2017 ensi-iltansa saaneen Tuntematon sotilas -elokuvan tarinaa.

 • Lista asioista, joita vihaan nykyajassa

  Asioita, joita vihaan nykyajassa

  Joulun alla ihmiset ovat pahalla päällä. Tähän syynä on koko vuoden patoutunut vitutus. Jos haluat helpottaa oloasi ennen jouluaattoa, laadi lista, johon keräät vihaamiasi asioita. Sen tarkoitus ei ole olla ratkaisukeskeinen. Listan ainoa tehtävä on saada olla vihainen. KulttuuriCocktailin Tuomas Karemo laati malliksi oman listansa.

 • Näkymättömästä säestäjästä tuli arvostettu pianopedagogi ja rakastettu musiikkijulkkis

  Meri Louhos kertoo elämästään laajassa artikkelisarjassa.

  Nuoruudessaan Meri Louhos, 91, oli näkymätön pianisti, säestäjä ja improvisoija, jonka nimeä ei aina edes mainittu. Meristä tuli sekä pianotaiteilija, arvostettu pianopedagogi että rakastettu radioääni ja tv-juontaja. Laajassa artikkelisarjassa Meri muistelee pitkää elämäänsä, josta ei seikkailuja puutu.