Hyppää pääsisältöön

Juhlintaa, musiikkia ja kimallusta – Linnan jatkot YLE TV1 klo 22.15

Linnan jatkot
Illan seremoniamestarit Salla Paajanen ja Riku Riihilahti. Linnan jatkot linnan jatkot

Eihän se ilakointi Linnan juhliin lopu! Yle TV1 tarjoilee suoran lähetyksen Linnan jatkoilta Hotel Kämpistä klo 22.15 alkaen. Ketkä saapuvatkaan jatkamaan juhlintaa? Mielenkiintoisia juhlavieraita jututtavat toimittajat Salla Paajanen ja Riku Riihilahti. Luvassa on yllätyksellisiä esityksiä sekä paljon musiikkia. Pääset halutessasi tirkistämään Peilisalin tunnelmaan myös suoran 360° -nettilähetyksen avulla.

Jatkojen suoran lähetyksen seremoniamestareina ovat Salla Paajanen ja Riku Riihilahti. Musiikkia menoa ja meininkiä tarjoilevat suomalaiset huippuluokan artistit: Robin, Virve Rosti, Chisu, Juha Tapio ja suoraan Linnan juhlista saapuva Waltteri Torikka. Sibeliuksen kantapaikkanakin tunnettuun Hotel Kämpiin saapuu suoraan Linnan juhlahumusta myös säveltäjämestarin tyttärentyttärenpoika muusikko Lauri Porra. Myöskään Olavi Virran, Toivo Kärjen ja Tapio Rautavaaran 100-vuotissyntymäpäivää ei ole jatkoilla unohdettu. Lähetyksen aikana ratkeaa jännittävä pukuäänestys – ken on heistä yleisön suosikki?

360-nettilähetyksen avulla juuri SINÄ pääset aivan jatkojen ytimeen. 360 astetta kuvaava erityinen kamera pitää huolen, että näet kaiken Peilisalissa – nimensä mukaisesti kokonaiset 360 astetta. Livelähetyksen katsomisen voit tehdä joko tietokoneen selaimella, älypuhelimella tai tabletilla. Lue tarkemmat ohjeet täältä.

Älä siis suinkaan mene juhlavastaanoton jälkeen nukkumaan, vaan varaudu vuosisadan kekkereihin!

Pukuloiste ja juhliminen jatkukoot!
Tervetuloa Linnan jatkoille Yle TV1 klo 22.15 alkaen, kippis & skål!
Ohjelma katsottavissa myös Areenasta ympäri maailman.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua