Hyppää pääsisältöön

SAARA keräsi joukon tunnettuja näyttelijöitä mainostamaan vaatemallistoaan

Poppari SAARA saa tulitukea uudelle vaatemerkilleen muun muassa Mikko Leppilammelta ja Aku Hirviniemeltä. Kotimaisten tähtien kansoittamalla videolla vedotaan suomalaisiin ostajiin.

Saara // Kuva: Teemu Saarinen/YleX

Sara Forsberg, artistinimeltään SAARA luo musiikin lisäksi muotia. Yhdysvalloissa asuva nuori artisti haluaa selvästi tehdä mallistonsa tunnetuksi myös kotimaassa, sillä SAARA on valjastanut mainoskampanjaansa joukon erittäin tunnettuja suomalaisia. SAARAn YouTube-kanavalla julkaistussa videossa vilisee näyttelijöitä, koomikkoja ja muusikoita.

Videolla näyttelijä Pirkka-Pekka Petelius ja koomikko Sami Hedberg juontavat kilpailua, jossa on tarkoituksena valmistaa uudenlainen hampurilainen nimeltään FRSBRG, joka on myös uuden vaatemalliston nimi. Videolla nähdään myös huippukokki Akseli Herlevi, malli Sara Chafak, muusikko Kasmir sekä näyttelijät Aku Hirviniemi ja Mikko Leppilampi.

Videolla vedotaan selvästi suomalaiseen huumoriin, eikä video välttämättä aukea SAARAn ulkomaisille faneille. Videolla irvaillaan esimerkiksi suomalaisten englannin ääntämykselle ja kaksimielisille heitoille. Nähtäväksi jää, innostaako suomalaiskoomikkojen huumori katsojat ostoksille asti.

Lue myös:

Katso Kasmirin ja Saaran herkkä akustinen Vauvoja-video

Kuuntele herkkä liveveto SAARAn uudesta kappaleesta California

SAARA muutti rajusti tyyliään: Uusia asioita tapahtumassa