Hyppää pääsisältöön

Kuka räppäisi Linnan juhlissa tällä kertaa? Cheek ja Elastinen esittelivät taitojaan edellisinä vuosina

Tänä vuonna Linnan juhlien teemoja ovat kulttuuri ja mäkihyppy.

Cheek Linnan juhlissa vuonna 2012. // Kuva: Yle

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö isännöi itsenäisyyspäivän vastaanottoa yhdessä puolisonsa Jenni Haukion kanssa. Tämän vuoden Linnan juhlien teemana on kulttuuri. Urheilijoista nostetaan esiin tällä kertaa mäkihyppääjät.

Osa vieraista pääsee Linnassa juhlimisen lisäksi kommentoimaan tunnelmiaan tv-kameroille. Vuodelta 2012 katsojien mieleen jäi Cheekin ja rehtori Ulla-Maija Vähäsarjan yhteishaastattelu, jossa Cheek intoutui räppäämään.

Vuonna 2014 Elastinen esitteli rap-taitojaan. Ela oli tainnut miettiä riimejään hiukan tarkemmin etukäteen kuin Cheek, niin sujuvasti artistin räppi soljui.

Mutta kenen vuoro on säväyttää riimeillään Linnan juhlissa tällä kertaa? Tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanoton kutsuttujen listalle on saanut paikkansa monia kulttuurivaikuttajia, myös ruohonjuuritasolta. Mäkihyppääjistä Linnassa juhlii myös muusikkiuralla kunnostautunut legenda Matti Nykänen.

Kenties Nykänen yllättää heittämällä muutamat lainit, onhan hän tunnettu ytimekkäistä iskulauseistaan.

Artisteista kutsuttujen listalla on muun muassa Haloo Helsingin! Elli Haloo. Räväkkä Elli voisi olla hyvä ehdokas tämän vuoden riimikuningattareksi.

Villi kortti rap-battlessa on oopperalaulaja Waltteri Torikka. Torikka tosin sai jo evästystä Linnan juhlien vierailuunsa räppäämisen Linnan juhlissa aloittaneelta Cheekiltä.

- Älä räppää. Jos joku pyytää freestyle-räppiä, niin älä tee sitä, Cheek neuvoi Torikkaa MTV:n haastattelussa.

Seuraa Linnan juhlia suorana täältä!

Lue myös:

Katso Linnan juhlien huippuhetket ennakkoon – tämä kaikki tulee tapahtumaan

Muotiasiantuntija Jarkko Valtee Linnan juhlista: Toivoisin, että ministerit ottaisivat huonoon taloustilanteeseen kantaa iltapuvuillaan