Hyppää pääsisältöön

Kurkista lauantaisen Rähinä Liven backstagelle

Rähinä Liven ennakkotunnelmia oli mahdollista seurata Uniikin Facebook-tililtä.

Tunnelmia Rähinä Livestä 2013. // Kuva: Julius Konttinen / YleX

Lauantaina Helsingin Nosturissa järjestettiin perinteinen Rähinä Live. Esiintymässä oli suomalaisen rap-musiikin eturivin nimiä. Lavalle kiipesivät muun muassa Elastinen, Mikael Gabriel ja Uniikki.

Facebookin suorat lähetykset ovat nyt suosittuja, ja myös Rähinä Recordsin porukka hyödynsi livestriimausta lauantaisen keikan tunnelmoinnissa. Räppäri Uniikin Facebook-sivulta oli mahdollista seurata show'n ennakkotunnelmia. Lähetys on edelleen nähtävillä Uniikin sivulla, joten nyt myös paikalla olleet voivat kurkistaa kulissien taakse.

Reilun tunnin mittaisessa lähetyksessä Pete Rantala kuljettaa katsojia Nosturin backstagella ja ympäri keikkapaikkaa. Livestriimissä vilahtavat kommentoimassa fanien lisäksi muun muassa Elastisen ja Fintelligensin luotto-DJ, DJ Ewok, Mikael Gabriel ja Elastinen.

Facebookia livelähetyksien järjestämiseen on aiemmin käyttänyt muun muassa JVG, joka veti levynjulkkarikeikkansa Facebookiin upotetun linkin kautta. Laulaja Anssi Kela sen sijaan käyttää Facebookia livelähetyksiensä alustana suhteellisen usein.

Lue myös:

JVG järjestää levyjulkkarit Facebookissa - osallistua voi tykkäämällä

Anssi Kela on 43-vuotias rokkari, joka hanskaa somen paremmin kuin kukaan – jopa JVG ottaa mallia

Rähinä Liven yhteydessä järjestetään räppäreiden kirpputori – ehkä myös hyväntekeväisyyshuutokauppa

Elastinen väistyy Rähinä Recordsin toimitusjohtajan paikalta