Hyppää pääsisältöön

Osallistu JVG:n pikkujouluihin striimin avulla – mukana myös Sini Sabotage, Tippa-T ja Elias Gould

Kaikki ovat tervetulleita JVG:n pikkujouluihin, somessa.

JVG:n pikkujoulut juhlitaan somessa. // Kuva: YleX / Elina Leino

JVG:n levymerkki PME Records juhlii pikkujouluja live-musiikin merkeissä. Lavalle nousevat JVG:n lisäksi Sini Sabotage, Gracias, Tippa-T, Gettomasa, Reino Nordin, Elias Gould, Pajafella ja Sini Sabotagen tuplaajanakin keikoilla nähty Alma, joka käynnistelee soolouraansa.

Striimi alkaa JVG:n Facebook-sivulla tänään 7. joulukuuta klo 21.00 ja kestää noin tunnin.

JVG on aiemmin muun muassa striimannut omat levyjulkkarinsa. FB-lähetykset ovat olleet muutenkin suosittuja viime aikoina. Tunnetuin Facebook-lähetysten tekijä on tällä hetkellä Anssi Kela, joka on kutsunut striimiinsä muitakin tähtiä Elastisesta lähtien.

Lue myös:

Anssi Kela on 43-vuotias rokkari, joka hanskaa somen paremmin kuin kukaan – jopa JVG ottaa mallia

JVG:n levynjulkkarikeikka kaikui Helsingin kattojen yllä