Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa radio pääkuva

Silas Frey

Silas Frey on sielukasta bluesrockia soittava 26-vuotias artisti.

Silas Frey

Musiikkityyli: Rock

Perustamisvuosi: 2015

Kotipaikkakunta: Rovaniemi / Helsinki

YleX kommentoi:

Tykkäämme:

Silas Frey on kuin sekoitus Jack Whitea, James Bayta, Graveyardia, Alabama Shakesia ja Benjamin Bookeria. Miehen debyyttisinkku Stranger esittelee tyylikkään, kansainvälisen ja hyvin ajankohtaisen kuuloisen lupaavan artistin. Blueskitarat sävyttävät miehen sielukasta ääntä ja kappale aaltoilee tummanpuhuvan, paksun savun lailla leijailevan tunnelman äärellä. Aidot massiiviset blueskitarat ja Silas Freyn puhtaan kaunis, persoonallinen ääni kuulostavat todella virkistävältä kaiken tämän hetken konesoundin keskellä. Tätä artistia Suomeen on kaivattu.

Odotamme:

Silas Frey on jo debyyttisinkullaan promokuvia myöten lupaava paketti. Stranger on kokonaisuudessaan vakuuttava avaus ja odotamme, että miehellä on vielä monta ässää hihassaan. Bluesrock on tehnyt tänä vuonna uudestaan tuloaan ja kannattaakin olla tarkkana, että soundi pysyy näin tuoreena ja kuulostaa vuodelta 2016, eikä lähde liikaa kumartamaan menneille vuosikymmenille. Toivomme myös, että uusia kykyjä tiuhaan tarkkaileva Jack White suuntaisi korvansa Silas Freyn suuntaan.