Hyppää pääsisältöön

Yle virittää sinut juhlakauden tunnelmaan!

Kuusijuhlan juontajat Ella Kanninen ja Mikko "Peltsi" Peltola
Kuusijuhlan juontajat Ella Kanninen ja Mikko "Peltsi" Peltola Kuusijuhlan juontajat Ella Kanninen ja Mikko "Peltsi" Peltola Kuva: Yle, Anne Hämäläinen kuusijuhla 2015

Musiikkia, draamaa, elokuvia, lahjapaketteja… Joulunajan ja vuodenvaihteen kattaus Ylen kanavilla on jälleen runsas ja sisältää niin uutuuksia kuin perinteistä, juhlakauden tunnelmaan virittävää tarjontaa.

Yle Areenan joulu on täynnä elokuvia

Risto Räppääjä ja Viileä Venla
Risto Räppääjä ja Viileä Venla Kuva: Rajoitettu käyttöoikeus, Yle Kuvapalvelu, kuvapalvelu@yle.fi risto räppääjä ja viileä venla

Joulun aikaan Yle Areenasta löytyy monipuolinen valikoima lapsille sopivia elokuvia. Elokuvat julkaistaan 19.12. ja ne ovat katsottavissa 10.1.2016 asti. Joulupyhien aikaan on siis koko perheelle mukavaa katsottavaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Lasten elokuvien lisäksi Yle Areenassa julkaistaan 19.12. yhdeksän elokuvan joulupaketti aikuisille. Luvassa on elämänmakuista draamaa ja komediaa Ranskasta, Isosta-Britanniasta ja Yhdysvalloista.

Yle Areenassa nähdään joululoman aikana myös kokonaisia tuotantokausia esimerkiksi H2O-nuortensarjasta sekä Totuuden treffit ja Kuolleista palanneet –sarjoista. Lue lisää täältä.

Yle TV1:ssä katsojia hemmotellaan draamasarjoilla, musiikilla ja Downton Abbeyn erikoisjaksolla

Kotikylä

Kotikylä, yle tv1
Kotikylä, yle tv1 kotikylä

Yle TV1 perjantaisin 4.12.2015 - 8.1.2016 klo 19.00 - 20.00 (1. kausi, Yle Areenassa 14 päivää)
Yle TV1 perjantaisin 15.1. - 19.2.2016 klo 19.00 - 20.00 (2. kausi, Yle Areenassa 30 päivää)

Uusi koskettava draamasarja Kotikylä (12) tarjoaa erilaisen näkökulman englantilaiseen maaseutuun. Sarja kuvaa alaluokan, pienviljelijöiden ja työväen elämää 1900-luvulla. Palkitun käsikirjoittajan Peter Moffatin luomasta sarjasta nähdään Ykkösellä kaksi tuotantokautta.

Kotikatsomo: Punainen kolmio

kotikatsomo: punainen kolmio, yle tv1
kotikatsomo: punainen kolmio, yle tv1 kotikatsomo: punainen kolmio

TV1 sunnuntaisin 13.12. alkaen klo 21.05

Suomen tunnetuin kommunisti Hertta Kuusinen (1904 - 1974) sai äänivyöryn ensimmäisissä sodan jälkeisissä vaaleissa. Kuusinen oli vuosikymmeniä maan merkittävin naispoliitikko.
Heidi Köngäksen ohjaama kolmiosainen draamasarja Punainen kolmio kertoo Hertta Kuusisen ja ministeri Yrjö Leinon (1897 - 1961) raastavan rakkaustarinan. Heidän yksityinen suhteensa ja Suomen ns. vaaran vuodet liittyivät lujasti ja kipeästi yhteen.

Jouluaatto Ellan ja Peltsin seurassa - tervetuloa mukaan!

Ella Kanninen ja Mikko Peltola poseeraavat
Ella Kanninen ja Mikko Peltola poseeraavat Kuva: Yle Kuvapalvelu kuusijuhla 2015

Yle TV1 jouluaattona 24.12. klo 12.10 alkaen. Yle Areenassa 30 päivää

Jouluaattona Yle TV1:ssä vietetään jälleen Kuusijuhlaa! Luvassa on kiinnostavia vieraita, kauneimpia joululauluja sekä uusia ja vanhoja joulutraditioita. Ohjelmat näkyvät Yle Areenan kautta ympäri maailmaa.

Aaton emäntänä ja isäntänä toimivat kaikille tutut Ella Kanninen ja Mikko "Peltsi" Peltola. Kauneimpia joululauluja esittää Anne Mattila yhtyeineen. Studioon saapuvat myös Armas aika -kirjan kirjoittajat ja jouluun intohimoisesti suhtautuvat Antti Kauppinen ja Paavo Halonen - he loihtivat joulun tunnelmaa koristein ja herkuin.

Downton Abbey – Jäähyväiset!

Downton Abbeyn erikoisjakson pääkuva
Downton Abbeyn erikoisjakson pääkuva Kuva: Yle Kuvapalvelu downton abbey s6

Yle TV1 tiistaisin klo 21.00 alkaen 29.12.2015. Yle Areenassa 14 päivää

Lukuisia Bafta-, Emmy- ja Golden Globe -palkintoja kahminut draamasarja huipentuu viimein, ainakin televisiossa. Tätä on pelätty ja odotettu. Pian on lopullisten jäähyväisten aika, sillä nyt esitetään viimeiset jaksot yleisön ja kriitikoiden rakastamasta brittidraaman helmestä. Miten päättyy Downton Abbeyn vallasväen ja heidän uskollisten palvelijoidensa tarina?

Suosikkisarja Downton Abbeyn (12) viimeiseksi jäävän kuudennen tuotantokauden kahdeksan jaksoa nähtiin Ykkösellä tiistaisi-iltaisin 6.10. alkaen. Sarja huipentuu 29.12. ja 5.1. esitettävään kaksiosaiseen päätösjaksoon.

Tangomarkkinat: Olavi Virta 100 v

Tangomarkkinat: Olavi Virta 100v
Tangomarkkinat: Olavi Virta 100v Kuva: Yle Kuvapalvelu tangomarkkinat olavi virta

Yle TV1 perjantaina 1.1. klo 19.10

Kesällä 2015 Seinäjoella taltioitu Olavi Virran satavuotisjuhlavuoden konsertti. Lähes puolitoistatuntisessa konsertissa kuullaan mm. Virran ikivihreät Haavekuva, Yön kerran unhoa annoit, Hopeinen kuu ja Sinun silmiesi tähden.

Esiintyjinä konsertissa on laaja kattaus iskelmän kirkkaimpia tähtiä: Heidi Pakarinen, Maria Tyyster, Amadeus Lundberg, Eino Grön, Kari Piironen, Leif Lindeman, Markus Allan, Teemu Roivainen, Etelä-Pohjanmaan mieslaulajat Jussit sekä Tangokuningatar 2015 Susanna Heikki ja Tangokuningasfinalistit 2015.

Yle TV2:ssa muistetaan lapsia ja nuoria sekä urheilun ystäviä!

Ylen lasten joulu televisiossa, netissä ja mobiilissa

lasten joulu teksti ja joulukuusi
lasten joulu teksti ja joulukuusi Kuva: Yleisradio joulu 2015

Ylen lasten joulu on katseltavaa, kuunneltavaa ja koettavaa. Se tarjoaa ohjelmia koko perheelle sekä ideoita yhteiseen puuhaan televisiossa, netissä ja mobiilissa.

Joulun aikaan Pikku Kakkosessa katsotaan suosikkisarjojen erikoisjaksoja. Jännitystä joulun odotukseen tuo jouluaattoon asti joka päivä nähtävä Joulukalenteri, jossa seikkailevat Maltti ja Valtti.

Joulun aikaan ohjelmistossa on runsas kattaus koko perheen elokuvia, joista osa on katsottavissa Lasten Areenassa läpi joulunpyhien. Kaiken Ylen lasten joulusta löydät osoitteesta yle.fi/lastenjoulu.

Uusi päivä - Erikoisjakso: Perhosen kosketus

Uusi päivä - Perhosen kosketus
Uusi päivä - Perhosen kosketus uusi päivä - perhosen kosketus

Yle TV2 21.12. klo 21.00

Uuden päivän syyskauden päättävä erikoisjakso huipentuu Voimalan 100-vuotisjuhliin, joilla on suurempi merkitys virtauslaisten elämään kuin kukaan arvaakaan. Moni tarina päättyy yhtä aikaa juhlien kanssa.

Perhosen kosketus on Uuden päivän syyskauden huipennus, jonka myötä sarja jää tauolle ja palaa ruutuun helmikuussa 2016 uudistuneena. Jakso jatkaa Uuden päivän erikoisjaksojen perinnettä rikkomalla sarjan normaalia kerrontatapaa. Tarinan kertojana toimii Jimi (Arttu Soilumo), jonka mukana palaamme kolme kertaa Voimalan 100-vuotisjuhlan dramaattisiin tapahtumiin.

Nuorten jääkiekon MM-kisat Yle TV2:ssa ja Yle Puheella 26.12.2015 - 5.1.2016

Nuorten MM-joukkue vuonna 2014
Nuorten MM-joukkue vuonna 2014 Kuva: AFP / Lehtikuva nuorten mm jääkiekko

Joulun jälkeen jääkiekon ystäviä hemmotellaan Ylen kanavilla kattavalla tarjonnalla nuorten maajoukkuepeleistä. Kalenterivuoden 2015 kruunaa nuorten MM-kotikisat, jotka pelataan Helsingissä 26.12.2015 - 5.1.2016. Ylen kiekkotiimi on ollut vahvasti nuorten mukana jo syksystä lähtien. Jukka Jalosen luotsaamien nuorten valmistautumista ollaan seurattu ”Nuoret Leijonat: Tehtävä Helsingissä” -ennakkosarjan parissa. Kisojen lähestyessä seuranta tiivistyy entisestään ja pelipäivinä lähetyksiä tulee useita tunteja päivässä.

Ylen jääkiekkolähetysten laadun takaa vuosikymmenten kokemus lajin parista ja ryhmä Suomen parhaita jääkiekkotoimittajia. Televisiossa otteluita selostavat Niki Juusela, Matti Härkönen ja Kimmo Porttila. Radiossa puolestaan Simo Leinonen ja Jari Haapala. Studioisäntinä nähdään pääosin Riku Salminen ja Tapio Suominen. Christoffer Herberts ja Antti Koivukangas selostavat kisoja ruotsiksi.

Katso tarkemmat lähetysajat täältä

Yle FOLKin joulu

Yle FOLKin tekijöitä
Yle FOLKin tekijöitä Kuva: Yle yle folk

FOLK on Ylen uusi palvelu, joka kuratoi ja jakaa pienrahoitusta suomalaisten tekemille videoille. FOLK-raadissa 18.12. klo 19:00 tubettajat Herbalisti, Lakko ja Mansikka arvioivat FOLKin vastaanottamia hakemusvideoita. Jouluaaton yönä 24.12. päästään seuraamaan ensimmäisiä rahoituksen saaneita valmiita FOLK-projekteja, joita näytetään seuraavan viikon ajan Kakkosen yössä.

PS. Rare Exports, Napapiirin sankarit ja Kakkosen muut elokuvat joulu-tammikuussa löytyvät täältä.

Yle Femmalla kansainvälistä draamaa ja Suomen Oscar-ehdokas

Oppipoika - Lärjungen

Oppipoika
Oppipoika oppipoika

Perjantaina 25.12.2015 klo 21.00 Yle Fem

(Suomi, 2013) Ulrika Bengtsin ohjaamassa elokuvassa eletään kesää 1939. 13-vuotias Karl saapuu majakkasaarelle ulkomerellä ryhtyäkseen majakkamestari Hasselbondin uudeksi majakanvartijaksi.

Oppipoika on psykologinen trilleri vallan mekanismeista. Se kertoo kuinka vaatimukset täydellisestä alistumisesta murtavat vaatimusten kohteena olevan henkilön. Elokuva on myös synkkä perhedraama pojan pyyteettömästä rakkaudesta isäänsä, joka torjuu tämän.

Elokuva sijoittuu avaraan, mutta samalla suljettuun tilaan; saareen, jota ympäröi täydellinen horisontti. Oppipoika on kuvattu Ahvenanmaalla Lågskärin majakkasaarella kesällä 2012 ja se oli Suomen Oscar-ehdokas sarjassa Paras ulkomainen elokuva 2014.

Neiti Frimanin taistelu - uudet jaksot

Neiti Frimanin taistelu -sarjan henkilöitä
Neiti Frimanin taistelu -sarjan henkilöitä Kuva: Yle Kuvapalvelu neiti frimanin taistelu

Yle Fem lauantaisin klo 20.00 alkaen 2.1.2016. 30 päivää Yle Areenassa.

Sarjan tuoreissa toisen kauden jaksoissa keskiössä on edelleen naisten perustama elintarvikeosuuskunta Svenska Hem. Naisten oikeuksia ajava Dagmar Friman ja hänen ystävänsä taistelevat myös suoremmin naisten äänioikeuden puolesta Ruotsissa.

Herrasmiehiä ja Gangstereita

Osa 1. Henry Morgan (David Dencik)
Osa 1. Henry Morgan (David Dencik) Kuva: Nadja Hallström 6278 9101 000

Sunnuntaisin klo 21.00, Yle Fem - Yle Areena 30 pv

"Ystäväni ovat kadonneet, yksi toisensa perään. Ehkä pian on minun vuoroni. Voin vain odottaa ja pitää vahtia. Saan ajan kulumaan kertomalla tarinaani. Haluan selittää yhtä ja toista."

Pahoinpidelty päähenkilö on linnoittautunut isoon pimeään asuntoon Tukholman Hornsgatanilla. Hän on loukkaantunut ja pelkää. Eletään vuotta 1979. Säilyketölkit ja 50 savukerasiaa ainoana seuranaan päähenkilö kirjoittaa kuumeisesti kertomusta asunnon entisistä asukkaista, värikkäistä ja karismaattisista Morganin veljeksistä. Ruotsalainen draamasarja perustuu kulttikirjailija Klas Östergrenin klassikoksi muodostuneeseen läpimurtoromaaniin Herrasmiehet (1980) ja sen ylistettyyn jatko-osaan Gangsterit (2005).

Yle Teema tarjoilee Lumikuningatar-baletin, elokuvia ja lahjapaketteja

Yö pitkä, elokuva lyhyt - Yle Teeman lyhytelokuvayö tulee taas

Kuva elokuvasta Aalto tuo, tuuli vie
Kuva elokuvasta Aalto tuo, tuuli vie Kuva: Yle Kuvapalvelu aalto tuo

Yle Teemalla järjestetään 21.12. klo 21 vuoden pisimmän yön ja kansainvälisen lyhytelokuvapäivän kunniaksi kolmannen kerran lyhytelokuvan festivaali. Ilta koostuu kolmesta näytöksestä: "Hetki hauskaa", "Todellisuutta Suomesta" ja "Miesten ongelmia". Arthur Frank ja Oskar Forstén vastaavat jälleen näytöksien välisistä lyhytelokuvista, joiden inspiraationa tänä vuonna on ylöjärveläinen maailman lyhyin Lada.

Joulun klassikkoelokuvia Teemalla

Loppukohtaus elokuvasta Ihmeellinen on elämä (It's a Wonderful Life), USA 1946.
Loppukohtaus elokuvasta Ihmeellinen on elämä (It's a Wonderful Life), USA 1946. jouluelokuva,Frank Capra,Ihmeellinen on elämä,Elämää suuremmat elokuvat,James Stewart

24.12. Kino Suomi: Pessi ja Illusia (7) (1984) Satuelokuva Illusiasta, keijukaisesta, joka siivet leikattuina joutuu jäämään maanpäälle. Valollaan hän lumoaa metsänpeikon, Pessin.

25.12. Ihmeellinen on elämä (7) (It's a Wonderful Life, USA 1946) Jokajouluinen klassikko itsemurhaa harkitsevasta miehestä, joka saa tilaisuuden nähdä elämänsä uudessa valossa. Uusi restauroitu versio.

27.12. Kino Klassikko: Ihme 34. kadulla (S) (Miracle on 34th Street/USA 1947) Jouluklassikko manhattanilaisen tavaratalon joulupukista, joka väittää olevansa se ainoa oikea joulupukki.

Lahjapaketteja Yle Teemalla

Naapurini Totoro.
Naapurini Totoro. animaatioelokuva,Teemalauantai

Perinteiseen tapaan Yle Teema paketoi vuoden huiput lahjapaketeiksi. Lahjapaketeista löytyy joukko Buster Keaton –elokuvia, satavuotiaat kotimaiset tähdet Olavi Virta, Toivo Kärki, Tapio Rautavaara, Tuulikki Paananen, Mirjami Kuosmanen ja Regina Linnanheimo ja satavuotiaat maailmantähdet Ingrid Bergmanista Edith Piafiin. Uudenvuodenpäivänä lahjapaketista löytyvät japanilaisen animen mestarin Hayao Miyazakin elokuvia. Teeman lahjapaketit joka aamu klo 10 alkaen 24.12.

Lumikuningatar

Lumikuningatar
Lumikuningatar Kuva: Sakari Viika lumikuningatar

Yle Teema 25.12. klo 19

Teema esittää joulupäivänä Kansallisoopperan koko perheen menestysbaletin. Teemalla nähtävä esitys on kuvattu syksyllä 2014. Taltioinnissa nähdään päärooleissa isoäitinä näyttelijä Krista Kosonen, Kerttuna ensitanssija Maria Baranova, Kaina ensitanssija Sergei Popov ja Lumikuningattarena ensitanssija Tiina Myllymäki. Lumikuningatar-baletin taltiointi on esitetty myös Finnkinon elokuvateattereissa keväällä 2015.

Radion puheohjelmat

Yle Puheen joulu: Tuija Pehkonen

Yle Puheen joulu:Tuija Pehkonen
Yle Puheen joulu:Tuija Pehkonen Kuva: Jukka Lintinen / Yle yle puheen joulu:tuija pehkonen

Keskiviikosta perjantaihin klo 16.05 - 17.00 alkaen 23.12.

Yle Puheen jouluohjelmiston uusi ääni on Tuija Pehkonen, joka tarjoaa kolmen ohjelman verran äärimilleen viritettyä joulun taikaa. Tämä on se ohjelma Yle Puheen juhlakauden ohjelmiston keskellä, joka on kuin tuhansin jouluvaloin koristeltu piparkakkutalo, jonka ikkunoista kurkkivat punaposkiset tontut kulkusten kilkattaessa riemuisasti taustalla.

Marja Hintikka Live:Totuus perhejoulusta

Marja Hintikka Live:Totuus perhejoulusta
Marja Hintikka Live:Totuus perhejoulusta marja hintikka live:totuus perhejoulusta

Perjantaina 25.12. Yle Puhe klo 10.03-11.00

Perhejouluun liittyy usein odotuksia ja vielä useammin lopputulos ei niihin yllä. Tämän ohjelman myötä voimme suhtautua armollisemmin omaan joulusuorittamiseemme. Marja Hintikka Liven trio, eli Jenny Lehtinen, Marja Hintikka ja Heikki Soini (kuvassa) kertoo totuuden perhejoulusta. Ohjelman uusinta Yle Puheella samana iltana klo 20.03.

Radion musiikkiohjelmat

euroradion joulukonsertit Keyensemble
euroradion joulukonsertit Keyensemble Kuva: Yle Kuvapalvelu euroradion joulukonsertit

Euroradion joulukonsertit
Sunnuntaina 20.12.2015 klo 12.05 alkaen Yle Radio 1
Yle on osallistunut Euroopan yleisradioliiton joulukonserttien päivään vuodesta 1994. Tänä vuonna konsertteja on tulossa klo 12.05 alkaen seitsemän konserttia yhteensä kuudesta maasta: Puolasta, Tanskasta, Saksasta, Tšekistä, Sloveniasta ja Suomesta. Suomen konsertti lähetetään perinteiseen tapaan maailmalle klo 15-16 suorana lähetyksenä Kallion kirkosta, Helsingistä. Esiintyjinä ovat Key Ensemble, Päivi Severeide, harppu, ja Helsinki Brass Quartet, johtajana Teemu Honkanen.

Tunteiden ilta
Tiistaina 22.12.2015 klo 18.03 - 21.00 Yle Radio Suomi
Tunteiden ilta on liki kolmituntinen suora lähetys, jossa Iiro Rantala loihtii improvisoiden kuuntelijoiden tarinoista ja tunnetiloista musiikkia. Tarinat kuullaan ensimmäisen kerran suorassa lähetyksessä ja musiikki syntyy samalla hetkellä. Puh. 0203-17600

Linnunlaulujen toivekonsertti
Keskiviikkona 23.12.2015 klo 18.03 - 20.00 Yle Radio Suomi
Radio Suomen perinteisessä Linnunlaulujen toivekonsertissa kuuntelijat voivat toivoa omia suosikkilintujaan. Suoraan kaksituntiseen lähetykseen voi soittaa ja toivoa oman suosikkilinnun laulua (puh.0203-17600). Myös sähköpostitse voi toivoa (radio.suomi@yle.fi). Kuuntelijoiden kanssa keskustelevat Asko Hauta-aho, Juha Laaksonen ja Markus Turunen.

Jouluaaton ilmasilta
Torstaina 24.12.2015 klo 18.00 - 21.50 Yle Radio Suomi
Radio Suomen perinteinen Jouluaaton ilmasilta -puhelintoivekonsertti ulkosuomalaisille välittää liki neljän tunnin ajan joulutervehdyksiä ulkomailta kotimaahan ja toisinpäin. Suoran lähetyksen studiossa ovat Markus Turunen ja Sanna Kojo. Levytoiveita, terveisiä ja jouluisia tarinoita voi lähettää jo nyt esim. Radio Suomen verkkosivulla olevan lomakkeen kautta. Jouluaaton lähetyksen aikana myös kanavan lähetysikkuna on auki ja seuraan voi liittyä myös tunnuksella #ilmasilta

YleX toivottaa riehakasta joulua!


23.12 saakka YleX Aamussa Joulukalenteri: Tommi Manninen ja Samuel Nyman toteuttavat yllätyshaasteita

25.12 klo 11-17 YleX Vuoden Himotuimmat TOP100: Kuuntele YleX:n kuutelijoiden vuoden aikana eniten rakastamat kappaleet 5h musiikkipläjäyksenä (uusinta 1.1).

25.12 klo 17-20 Disco 2000 ja klo 20-22 Parasta ennen! Matti Airaksinen livenä myös joulupäivänä! Ysärikuningas kipparoi soolona Disco2000:n ja vetää perään joulupäivän ysärispektaakkelin. Jos harras joulumieli on jo alkanut nukuttaa, joulupäivän ilta YleX:llä herättää varmasti!

26.12 klo 11-13 Himotuimmat TOP20: Maiju Pellikan toimittamassa lähetyksessä esitellään taustoineen ja haastattelujen kera YleX:n vuoden 20 Himotuinta kappaletta.

Vuosi vaihtuu suomalaisten huippunimien ja Katy Perryn tahdissa

Vuosi vaihtuu televisiossa taas Tampereelta

Mikko Peltsi Peltola Valtteri Lehtinen karvakuono Riku-koira Salla Paajanen pressikuva
Mikko Peltsi Peltola Valtteri Lehtinen karvakuono Riku-koira Salla Paajanen pressikuva Kuva: Yle Kuvapalvelu vuosi vaihtuu 2015

Tampere on jo toistamiseen uudenvuoden pääkaupunki Suomessa. Keskiyön suora lähetys TV1:llä tehdään suorana Tampere-talosta ja Tampereen Keskustorilta. Tampere-talossa esiintyvät Pave Maijanen, Laura Voutilainen, Jorma Kääriäinen ja kitaristi Erja Lyytinen sekä Riku Niemi Orchestra. Tampereen Keskustorin lavalta yleisöä viihdyttää muiden muassa Nikke Ankara ystävineen.

Vuosi vaihtuu -show tuo televisioon myös stand up -komiikkaa, bmx-pyörätaitureita sekä tanssijoilta. Juontajina ovat Salla Paajanen, Mikko 'Peltsi' Peltola, Valtteri Lehtinen sekä karvakuonoista tuttu Riku-koira.

Suora lähetys Tampereelta alkaa kello 22 Yle TV1:ssä ja kestää yhdeksän minuuttia yli puolen yön. Vuosi vaihtuu -ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa seitsemän vuorokautta kaikkialla maailmassa.

Katy Perry: The Prismatic World Tour

Katy Perry
Katy Perry Kuva: Yle Kuvapalvelu katy perry

“A show to damage retinas and blow minds…never less than uproariously entertaining”
(Rolling Stone)

Amerikan supertähden Katy Perryn värikylläinen teemashow tarjoaa yllin kyllin vauhtia, silmäniloa ja hittejä, kuten Roar, I Kissed a Girl, Hot’N’Cold, Teenage Dream ja Firework. Taltiointi on kuvattu Sydneyssä, Australiassa joulukuussa 2014.

Konsertti tulee Yle Areenaan perjantaina 31.12. klo 00.01 ja samana iltana Yle TV2:lle klo 22.25 (uusinta Yle TV2:ssa 1.1.2016 klo 15.00) Yle Areena oikeudet 1+29 päivää.

Tässä ei suinkaan ollut kaikki, vaan valikoituja poimintoja Ylen runsaasta juhlakauden tarjonnasta. Näiden ohjelmien lisäksi tarjolla on paljon muuta – moneen makuun ja moneen tilanteeseen.

Seuraa meitä Facebookissa ja Twitterissä niin löydät päivittäin vinkkejä kiinnostavista ohjelmista. Myös kanavilla on omat sosiaalisen median sivunsa. Käy tykkäämässä myös niistä.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua