Hyppää pääsisältöön

Eagles of Death Metal palasi Pariisiin – bändi esiintyi ensimmäistä kertaa tuhoisien terrori-iskujen jälkeen

Eagles of Death Metal esiintyi Pariisin AccordHotel Arenalla yhdessä U2-yhtyeen kanssa maanantaina 7. joulukuuta.

Eagles Of Death Metal / Facebook

Fanituotemyyjänsä Pariisin terrori-iskuissa 13. marraskuuta menettänyt yhdysvaltalainen garage-rock-yhtye Eagles of Death Metal esiintyi ensimmäistä kertaa iskujen jälkeen maanantaina 7. joulukuuta. Bändi esiintyi Pariisin AccordHotel Arenalla osana U2-yhtyeen keikkaa, verkkolehti Mashable kertoo.

U2:n oli tarkoitus esiintyä Pariisissa 14. ja 15. marraskuuta, mutta yhtyeen keikat jouduttiin perumaan ymmärrettävistä syistä. Kesken maanantaisen keikan U2-yhtyeen keulakuva Bono kutsui Eagles of Death Metalin lavalle esiintymään kanssaan.

- Tämä on yhtye, joka tulee ikuisesti olemaan osa Pariisia, Bono sanoi esitellessään yhtyeen.

- Heidät karkoitettiin lavalta kolme viikkoa sitten. Me haluamme tarjota heidät teille tänään.

Eagles of Death Metal asteli lavalle ja esitti Patti Smithin voimakkaan People Have The Power -kappaleen. Bändi esitti myös I Love You All The Time -kappaleen. Kappaleen aikana laulaja Jesse Hughesille sai yleisöltä Ranskan lipun.

Eagles of Death Metal esiintyi Batacian-konserttisalissa 13. marraskuuta, kun saliin ryntäsi aseistaituneita terroristeja. Bändi pääsi pakenemaan takahuoneen kautta, mutta yhtyeen fanituotemyyjä sai surmansa. Bändi ilmoitti marraskuun lopulla haluavansa palata Pariisiin.

Lue myös:

Terrori-iskun keskelle joutunut Eagles of Death Metal haluaa soittaa jälleen Bataclanissa: "En malta odottaa pääseväni takaisin Pariisiin"

Facebook-kampanja pyrkii nostamaan Pariisin iskujen keskelle joutuneen bändin listaykköseksi

Eagles of Death Metal -yhtyeen fanituotemyyjä menehtyi Pariisin iskuissa