Hyppää pääsisältöön

Myrskyn silmässä olleesta irlantilaistoimittajasta tuli nettihitti – missä ovat Suomen litimärkä reportteri -meemit?

Nettikansa hehkuttaa Irlannin yleisradioyhtiö RTÉ:n toimittaja Teresa Mannionin raportointikykyä myrskytuulten keskeltä. Puhuri oli pientä verrattuna Ylen litimärän Hakku Tikkalan itsenäisyyspäivän olosuhteisiin.

Suomessa on viime päivinä myrskynnyt. Niin on myös muualla Euroopassa.

Irlannin yleisradioyhtiö RTÉ:n toimittaja Teresa Mannion raportoi myrskystä suorassa lähestyksessä lauantaina 5. joulukuuta. Raportti tuli Länsi-Irlannin Salthillistä, jota Desmond-niminen myrsky riepotteli pahimmillaan 30 metrin sekuntinopeudella.

Toimittajan suoritus noteerattiin sosiaalisessa mediassa, ja Mannionista tuli viraali nettihitti.

Skip Twitter post

Skip Twitter post

Osa riehaantui Mannionista täysin. Alkoi syntyä meemejä, joissa Mannion esiintyy mitä merkillisimmissä paikoissa.

Skip Twitter post

Mutta. Mietitäänpä asiaa ihan hetki.

Mannion oli urhea. Tuuli häiritsi Mannionin työtä, ja hän joutui karjumaan, jotta sai äänensä kuulumaan. Hän onnistui raportissaan.

Mutta Mannion ei ollut läpimärkä, toisin kuin Yleisradion Hannu Tikkala raportoidessaan itsenäisyyspäivän mielenosoituksista. Sade ei ollut turmellut mannionin muistiinpanoja, toisin kuin Tikkasen muistiinpanot. Mannionin lähettyvillä tuskin oli menossa vuoden fiineinen ja hienoin tapahtuma. Vain parinsadan metrin päässä Tikkalan sijainnista oli käynnissä Linnan juhlat.

Hei internet, kyllä Hannukin ansaitsee oman netti-ilmiönsä.

Hannu Tikkala.

Lue myös:

Litimärkä toimittaja varasti huomion kesken vuoden katsotuimman uutislähetyksen