Hyppää pääsisältöön

12.12. Toiveuusinta: Koop Arponen, James Lascelles, Henna Juvonen ja Susanna Tikkanen

Flute of Shame ja MIAU Tartu Mikkiin -ohjelmassa 19.12.
Flute of Shame ja MIAU Tartu Mikkiin -ohjelmassa 19.12. Kuva: Yle anu kaukola

Tällä kertaa pelin nimi on bändi vastaan bändi, kun Flute of Shame ja MIAU saapuvat Tartu Mikkiin -studioon laulamaan. Poppispainotteisen illan roudarina häärii Sami Hintsanen.

Tartu Mikkiin klo 22
Flute of Shame -bändin jäsenet Koop Arponen ja James Lascelles kisaavat MIAUn Henna Juvosen ja Susanna Tikkasen kanssa. Nämä keikkamarinoidut muusikot eivät todellakaan ole ensimmäistä kertaa laulaa luikauttamassa ja nyt lähdetään todella reippaalla otteella liikkeelle! Flute of Shame -duolla saattaa olla alkuun haastetta kotimaisten kappaleiden kanssa, mutta viimeistä sanaa ei taaskaan ole sanottu – suomeksi eikä englanniksi – ennen duettofinaalia. Kisaan mahtuu myös tiimien välistä duetointia sekä herkkiä hetkiä tuolta Scarborough’n markkinoilta. Entä miten tämä nelikko laulaa Spaissareita? Tai millaisen käsittelyn perisuomalainen valssi saa Jamesilta ja Koopilta?

Tartu Mikkiin Jatkot klo 22.50
Jatkot! Flute of Shamen Koop Arponen, James Lascelles ja Dane Stefaniuk sekä MIAUn Henna Juvonen, Susanna Tikkanen ja Anu Kaukola esiintyvät. Sami Hintsanen miksaa puhetta esitysten välissä. Saamme kuulla, mitä kuuluu bändidemokratialle ja millaisia askelia itse kukin musiikillisella matkallaan on ehtinyt ottaa. Kuka tai mikä ihme oli Ben Jovi? Sehän selviää lauantain parhailla Jatkoilla!

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.