Hyppää pääsisältöön

Cheek YleX:lle: Miklu voisi jatkossa tarkistaa asiat ennen kuin kertoo niitä televisiossa

Seiska uutisoi Mikael Gabrielin ja Cheekin välisestä kärhämästä, jonka taustalla olivat MG:n kommentit Puoli seitsemän -ohjelman haastattelussa. Nyt Cheek kommentoi managerinsa välityksellä tapausta YleX:lle.

Cheek

Suomen suosituimmat räppärit Mikael Gabriel ja Cheek ottivat yhteen helsinkiläisessä ravintolassa. Tapauksesta ensimmäisenä uutisoineen Seiskan mukaan riita yltyi käsirysyksi.

Seiskan tietojen mukaan riita sai alkunsa MG:n kommenteista Puoli seitsemän -ohjelmassa, jossa hän väitti, ettei Cheekin tuorein albumi Alpha Omega ole vielä ylittänyt platinarajaa eli myynyt yli 20 000:ta kappaletta.

Yleensä Cheek ei lähde kommentoimaan kohuja, mutta nyt lomalta tavoitettu rap-tähti selittää managerinsa välityksellä tilannetta YleX:lle.

- Kuulin Mikael Gabrielin haastattelusta vasta tänään ja toivon, että Miklu jatkossa tarkistaa asiat ennen kuin kertoo niitä televisiossa, manageri välittää Cheekin terveiset YleX:lle.

Räppärin manageri Carla Ahonius kertoo, että Alpha Omega -albumi on myynyt tähän mennessä tuplaplatinaa eli yli 40 000 kappaletta.

Katso Mikael Gabrielin haastattelu alta.

Lue myös:

Seiska uutisoi Cheekin ja Mikael Gabrielin tappelusta – tästä haastattelusta riita lähti liikkeelle