Hyppää pääsisältöön

UPplus: UP tekee hyvää

UP:n tärkeä tehtävä on tuoda hyvää mieltä katsojilleen. Sarjan muusikot ja näyttelijät ovat myös valmiita hyväntekeväisyystempauksiin: 4. joulukuuta Vihreät Valot, Anette Aghazarian ja Antti Väre veivät UP:n musiikillisen joulutervehdyksen Taysiin.

Ulkona läiskyi kaatosade mustaan asvalttiin, mutta Taysin Radius-talon aulakahviossa oli lämmin tunnelma: sairaalan asiakkaita, heidän saattajiaan ja vieraitaan sekä työntekijöitä pysähtyi hetkeksi etsimään joulumieltä Vihreiden Valojen musiikin äärelle.

Myös sairaalan osastoilla päästiin mukaan konserttiin, sillä sitä saattoi kuunnella keskusradion kautta koko Taysissa.

Tilaisuuden avasi viestintäpäällikkö Elina Vähälä, ja viimeistään yhdessä lauletut tutut joululaulut saivat sekä bändiläiset että yleisön unohtamaan hetkeksi pimeyden, kiireen ja arjen.

Reilun tunnin mittainen tuokio jatkui tietysti fanitapaamisella, jossa kaikki halukkaat pääsivät yhteiskuvaan ja saivat nimmareita!

Anette Aghazarian, Antti Väre
Anette Aghazarian, Antti Väre Kuva: Yle/ Johanna Pirttilahti faneja

Tämän UPplussan myötä nettitiimi muistuttaa, että joululahjan ei tarvitse aina olla tavaraa, se voi olla myös ajan ja huomion antamista kanssaihmisille. Eikä aina tarvitse olla edes joulu, kun sen lahjan voi antaa!

 • Testaa tietosi UP:n 1. tuotantokaudesta

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011.

  Uuden Päivän ensimmäinen kausi nähtiin vuosina 2010-2011. Testaa, kuinka hyvin muistat sen tapahtumat. Koko kausi katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 • Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

  Fanien toive toteutuu vihdoin!

  Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

 • Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

  Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

  Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.