Hyppää pääsisältöön

Väärää hälytystä, kielillä puhumista, Lordin keikkaa

Rovaniemen aamu alkaa yllättävällä kuulutuksella: koko kiinteistö täytyisi tyhjentää. Joutuuko Elina ja potilas pihalle kesken hoidon?

Heikki joutuu puhumaan englantia koko hoidon ajan, kun paikalle saapuu Mexico Citystä kotoisin oleva nuori nainen. Kivulias takahammas on valvottanut potilasta edellisen yön. Nyt täytyy päättää kuinka isosta hoidosta on kyse ja osata kertoa se ymmärrettävästi myös potilaalle.

Henna odottaa ihan tavallista, tyypillistä päivää: asiakaslista alkaa kevyesti tarkastuksella. Toisin kuitenkin käy. Henna löytää potilaaltaan limakalvomuutokset. Miten voi olla varmaa muutosten laadusta, hyvää vai pahaa? Tutorin neuvot ovat jälleen tarpeen.

Jonna kohtaa aikuisen pelkopotilaan. Hoidon täytyy edetä varovasti ja potilasta kuunnellen.
- Nähtävästi paikkaukseen on tulossa potilas. Ei sen kummempia alkutietoja. Esilääkkeen on ottanut, sen verran varmaan jännittää, Jonna lukee potilaan papereista.

Esilääkkeen on ottanut, sen verran varmaan jännittää.― Jonna

Onnistuuko hoito ja kumpi jännittää enemmän, potilas vai kandi?

Elinan yllättävä alku päivälle päättyy mukavaan vapaailtaan, lapsuuden idolin, Lordin keikkaan.

Kandit

  • Testaa, onko sinusta eläinlääkäriksi!

    Tee leikkimielinen testi, millainen eläinlääkäri olisit!

    Oletko aina rakastanut eläimiä ja hoivannut niitä mielelläsi? Tee leikkimielinen testi ja selvitä, piileekö sisälläsi salainen eläinlääkäri, joka vain odottaa vapauttamista!