Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Suomeksi pääkuva

Lähetä kuva Nightwish-tatuoinnistasi!

Onko sinulla Floor, Tuomas tai Tarja tatuoituna olkavarteesi? Koristaako pakaraasi Nightwishin lyriikat? Vai onko Nightwish muuten päässyt ihollesi?

Fellow Imagineersin on jo nyt osallistunut satoja Nightwishin faneja yli 40 maasta. Lähetä oma tatuointikuvasi dokumenttia varten tästä!

Vaihtoehtoisesti voit lähettää valokuvan osoitteeseen nwfandoc@gmail.com.

Fellow Imagineers kokoaa yhteen eri maailmankolkissa asuvat Nightwish-fanit. Millaista on olla Nightwish-fani Italiassa, Brasiliassa, Vietnamissa, Puolassa, Turkissa - tai missä nyt asutkin?

Fellow Imagineers ei onnistu ilman faneja: dokumentti kuvataan kokonaan fanien omilla laitteilla, kännyköillä ja kameroilla, ja kuvaajina olette te, Nightwish-fanit. Tuloksena on vilpitön, hullu ja intiimi dokumentti, ja kertomus intohimosta, musiikin voimasta ja Nightwishin matkasta Wembley Arenalle.

Fellow Imagineers julkaistaan sekä täyspitkänä dokumenttielokuvana että verkkosarjana. Julkaisemme tammi - maaliskuussa 2016 uusia kuvaustehtäviä Nightwishin faneille.

  • To Nightwish: Musiikkivideo

    Nightwish-hitit sovitettiin ja soitettiin fanivideoksi.

    Nightwish-hitit Storytime ja Alpenglow yhdistettiin samaan sovitukseen, jonka bändin fanit soittivat ja lauloivat kukin omassa rauhassaan. Äänitiedostot miksattiin yhteen ja lopputuloksesta ohjattiin musiikkivideo - jossa jokainen jälleen kuvasi oman osuutensa kotimaassaan.

  • Kiteen kutsu

    Nightwishin kotipaikkakunta houkuttaa faneja

    Nightwishin kotipaikkakunnalla järjestetään bändin kunniaksi kesäisin taideviikko, johon osallistuu kymmeniä faneja eri puolilta maailmaa.