Hyppää pääsisältöön

19.12. Toiveuusinta: Costello Hautamäki, Olli Lindholm, Vesku Jokinen ja Pate Mustajärvi

Costello Hautamäki, Olli Lindholm, Vesku Jokinen, Pate Mustajärvi Tartu Mikkiin -ohjelmassa 2.1.2015
Costello Hautamäki, Olli Lindholm, Vesku Jokinen, Pate Mustajärvi Tartu Mikkiin -ohjelmassa 2.1.2015 Kuva: Yle vesku jokinen

Tämän jakson myötä Tartu Mikkiin -studiossa sammutetaan valot ja iloitaan kaikista yhteisistä musiikintäyteisistä vuosista. Rakkaat ystävät, viimeistä kertaa isäntänä Sami Hintsanen ja tahdeissa Eeva Kontu & Tartu Mikkiin -bändi eli Saku Mattila, Teemu Broman, Okke Komulainen ja Tomi Hyttinen. Tämä ei kuitenkaan ole tämän vuoden viimeinen toiveuusinta, vaan ensi viikolla nautitaan joulujaksosta.

Tartu Mikkiin klo 22
Suomirockin isot äijät tulevat studioon, ja nyt lauletaan kovaa ja korkealta. Hyvät katsojat: Pate Mustajärvi & Vesku Jokinen sekä Olli Lindholm & Costello Hautamäki! Kaasua, komisaario Peppone! Nyt ei itketä hiljaa nurkassa, vaan pidetään semmoiset peijaiset, että naapurissakin kuullaan. Nappikisa yltyy aika vauhdikkaaksi, nyt puhutaan jo nanosekunneista. Illan mittaan on aikaa kulkea myös letkeästi ahon laitaa ilman paitaa, mutta sitten taas punkvaihde silmään! Välissä huudellaan: "Happi loppuu ja pierettää!" Ja ihana TM-basisti Teemu lähtee kesken kaiken pois, tuli nimittäin tärkeämpää menoa – uskokaa pois!

Tartu Mikkiin Jatkot klo 22.50
Viimeiset Jatkot! Viimeistä perjantai-iltaa vietetään, joten lauletaan sitten ihan tappiin asti, tätä jengiä ei hiljennä Peppone eikä Kekkone! Pate Mustajärvi, Vesku Jokinen, Olli Lindholm & Costello Hautamäki laukovat totuuksia elämästä ja rock’n’rollista sekä esittävät myös suun puhtaaksi puhumisen ohessa valitsemiaan mielibiisejä. Sami Hintsanen johdattelee asioiden ytimeen ja paketoi illan upeanrouhean artistiporukan kanssa yli kahdeksanvuotisen Tartu Mikkiin -taipaleen pakettiin kehottaen meitä kaikkia pitämään huolta toisistamme.

Lue myös - yle.fi:stä poimittua

Tartu mikkiin

 • Hyvää joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua!

  Tartu Mikkiin toivottaa sinulle ikimuistoista joulua! Oi jouluyö -klassikossa tunnelmoivat Diandra, Saara Aalto, Mikko Leppilampi, Lauri Mikkola ja Sami Hintsanen sekä Eeva Konnun johtama Tartu Mikkiin -bändi.

 • Sami Hintsanen - All You Need Is Love

  Rakkautta, sitä me kaikki tarvitsemme.

  All You Need Is Love on legendaarisen The Beatles -yhtyeen kappale ja John Lennonin sävelkynästä syntyisin; kappale on merkattu myös McCartneyn nimiin.

 • 27.8. Toiveuusinta: Kuunkuiskaajat vs. Finlanders

  Kuunkuiskaajat ja Finlanders tarttuvat mikkiin!

  Lauantaina kansanmusiikki ja kansan musiikki kohtaavat, kun erityyppisen musiikin edustajat laittavat laulaen Tartu Mikkiin -sammon uumenissa! Tanssimusiikin kilometrimittari nakuttaa kompaten ja Mediapoliksen kanteleessa soi ainakin sata kuulasta kieltä.