Hyppää pääsisältöön

DJ-vieraina Niina Lahtinen ja Katja Lappi – fiilistele Siskonpedin Viinapäivä-sketsin tekijöiden mashupeja

YleX:n Disko2000-ohjelmassa vierailivat Siskonpedin Niina Lahtinen ja Katja Lappi eli upeat naiset suositun Viinapäivä-sketsin takaa.

_Siskonpeti-_ohjelman jaksot koostuvat musiikkivideoista, sketseistä ja henkilökohtaisista monologeista. Sarjan musavideot ovat saaneet poikkeuksellisen paljon huomiota sosiaalisessa mediassa ja _Viinapäivä-_sketsi on vuoden katsotuin kotimainen YouTube-video, jos musiikkivideoita ei lasketa.

Siskonpedin näyttelijä Niina Lahtinen ja sarjan musiikin säveltäjä Katja Lappi soittivat tunnin ajan _Siskonpeti-_sarjasta tuttuja mashupeja eli muusheja YleX:n Disko2000-ohjelmassa.

Katso, miten huikeat DJ:t esittelevät muun muassa kappaleet Pussit, Vesijuoksu r'n b, Jonnan ja Kaijan disco, Arabian tipitii, Tulisit nyt, Työpaikan rakkauden ammattilainen, Emmää, Kasariräppi sekä vielä tv:stä tuntematon Satumaa-funk.

Kuinka monta Eppu Normaalin biisiä voi tunkea yhteen muushiin? Entä miltä kuulostaa vielä tv-ensi-iltaansakin odottava Satumaa-funk?

Katso Siskonpeti torstaisin TV2:lta alkaen klo 21.

Lue myös:

YouTube paljasti Suomen katsotuimmat videot: kärjessä Teflon Brothers, Antti Tuisku ja Robin

Näin villisti Justimus bailaa Siskonpedin pikkujouluissa – video

Siskonpedin Viinapäivä palkittiin vuoden raittiustekona – tekijätiimi on otettu, vaikka sketsin ei ollut tarkoitus valistaa