Hyppää pääsisältöön

JVG vierailee YleX:n Foorumilla nyt – kysy räppikaksikolta ihan mitä vaan!

Jare ja VilleGalle saapuvat KMV-vieraiksi keskiviikkona 16. joulukuuta klo 11–11:30.

Kysy mitä vaan Jarelta ja VilleGallelta 16.12.

Kulunut vuosi on ollut iso JVG:n kirjoissa.

Syksyllä julkaistu 247365-albumi on Suomen striimatuin levy tänä vuonna Spotify-musiikkipalvelussa. Räppärieden levy-yhtiö PME Records on kiinnittänyt vuoden aikana useita uusia artisteja, kuten Elias Gouldin, Avionin Prinssin ja Alman. VilleGalle edusti bändiä Vain elämää -ohjelmassa, ja myös Jare pääsi vierailemaan show’ssa yhden kappaleen ajan.

Mitä kujeita kundeilla on suunnitelmissa seuraavalle vuodelle? Kumpi heistä on parempi räppäämään? Mistä kaksikko riiteli viimeksi? Miten aloitteleva artisti voi päästä PME:n talliin? 

Voit kysyä näitä ja muita kyssäreitä kaksikolta suoraan, kun Jare ja VilleGalle vierailevat YleX:n Foorumilla KMV-sessiossa. Räppärit vastailevat lukijoiden kysymyksiin itse keskiviikkona 16.12. klo 11 alkaen, joten nyt on tilaisuutesi kysyä JVG:ltä ihan mitä tahansa!

Kirjaudu YleX:n Foorumille ja pääset mukaan keskusteluun. Voit kirjoittaa kysymyksesi jo ennakkoon TÄNNE.