Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVEn uusi single: Osmo Ikonen ja LOVEband Juice Leskisen kimpussa

SuomiLOVEn 5. singlen kansi, jossa on Osmo Ikonen
SuomiLOVEn 5. singlen kansi, jossa on Osmo Ikonen osmo ikonen

Tuorein sinkku on vahvaa klassikko-osastoa, kun LOVEband tulkitsee Juicen Pyhä toimitus –kappaleen.

LOVEband on muokannut Juice Leskisen klassikosta version, jossa on sekä säilytetty biisin alkuperäinen, hauras tunnelma että tuotu orkesterin oma soundi osaksi kappaletta. Osmo Ikosen syvä soulin värittämä tulkinta ja bändin lämmin soitto sopivat Pyhään toimitukseen mestarillisesti.

Kappaleen sovituksesta vastaa LOVEbandin johtaja Ako Kiiski sekä trumpetisti Jukka Eskola. Kiiski on lisäksi tuottanut kappaleen.

Pyhä toimitus kuullaan ja nähdään SuomiLOVEn kakkoskauden 5. jaksossa. Se esitetään TV2:lla perjantaina 18. joulukuuta tuttuun tapaan kello 21. Kuuntele biisi Spotifystä jo nyt!

Kommentit
 • Ilmoittaudu SuomiLOVEn yleisöön

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin.

  Nauhoitukset ovat Tampereella syksyllä 2018 arki-iltaisin n. klo 17 alkaen seuraavasti.

 • Miten SuomiLOVE-tarinat valitaan? Miten lähetän omani?

  SuomiLOVE: Usein kysytyt kysymykset

  Olemme saaneet paljon kysymyksiä SuomiLOVEn uuteen kauteen liittyen. Tässä jutussa vastaamme yleisimpiin kysymyksiin. Miten voin lähettää SuomiLOVElle tarinani? Voit lähettää tarinasi sivuiltamme löytyvällä kaavakkeella. Tuo kaavake on ainoa kanava, jota kautta tarinat kulkeutuvat SuomiLOVEn tekijöille.

 • SuomiLOVE saa jatkoa - lähetä tarinasi!

  SuomiLOVE: rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia

  SuomiLOVEssa rakkaudella ei ole olemassa yhtä tiettyä muottia ja mikä tahansa laulu voi kertoa rakkaudesta Meillä ohjelman tekijöillä on suuri ilo kertoa, että SuomiLOVEsta tehdään kuudes kausi. Sen valmistelut alkavat välittömästi ja toivommekin, että lähettäisitte meille tarinoitanne!