Hyppää pääsisältöön

VICE Ylen kanavilla 2016

Yle on solminut merkittävän sopimuksen VICEn kanssa. Eurooppaan laajentuvan VICE Median ohjelmistoa esitetään keväältä vuoden 2016 loppuun asti Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa.

Vuoden mittainen sopimus tuo Vicen sisältöjä Yle TV2:een ja katalogina Yle Areenaan. Keväällä nähdään keskiviikkoiltaisin VICE Essentials -sarjan parhaita dokumentteja. Sisällöllisesti liikutaan mm. lifestylen, teknologian, musiikin, ilmiöiden ja ajankohtaisten aiheiden maailmassa. Syksyllä esitetään VICEn uusia televisiosarjoja, joita Yle julkaisee samanaikaisesti Yhdysvaltojen ensi-iltojen kanssa – odotettavissa on siis aivan tuoretta VICE-ohjelmistoa. Kokonaisuuden täydentää vain Areenassa esitettävät lyhyet VICE-sisällöt, joita tuottavat VICEn futuristinen Motherboard, taidetta ja teknologiaa yhdistelevä Creators Project, sekä naisille suunnattu Broadley -kokonaisuus.

Lisää uutisesta YleX:n sivulla

Lue myös - yle.fi:stä poimittua