Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Ranska pääkuva

2008 kevät: ranska lyhyt oppimäärä

Ranskan yo-kuuntelun tehtävävihkot ja vastaukset

Ranskan kirjallisen yo-kokeen tehtävävihkot ja vastaukset

 • Ranskan kirjallisen kokeen tehtävävihko, lyhyt oppimäärä, kevät 2008
 • Oikea rivi: 1c, 2a, 3c, 4b, 5a, 6c, 7c, 8a, 9a, 10b, 11c, 12a, 13c, 14b, 15b, 16c, 17b, 18b, 19b, 20b, 21a, 22a, 23a, 24b, 25a, 26b, 27b, 28a, 29c, 30c, 31a, 32c, 33a, 34b, 35c, 36a, 37b, 38b, 39a, 40b, 41a, 42b, 43b

  Harjoittele tekemällä yo-koe

  • 2021 kevät: ranska pitkä oppimäärä

   Ranskan pitkän oppimäärän yo-koe ja oikeat vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2021 kevät: ranska lyhyt oppimäärä

   Ranskan yo-kokeen tehtävät ja oikeat vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2020 syksy: ranska pitkä oppimäärä

   Ranskan pitkän oppimäärän yo-koe ja vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2020 syksy: ranska lyhyt oppimäärä

   Ranskan yo-kokeen tehtävät ja vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.