Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Ruotsi pääkuva

2012 kevät: ruotsi pitkä oppimäärä

Ruotsin yo-kuuntelun tehtävävihkot ja vastaukset

Ruotsin kirjallisen yo-kokeen tehtävävihot ja vastaukset

 • Ruotsin kirjallisen kokeen tehtävävihko, pitkä oppimäärä, kevät 2012
 • Monivalintojen oikea rivi: 1a, 2c, 3b, 4c, 5a, 6c, 7b, 8a, 9b, 10a, 11a, 12b, 13a, 14c, 15c, 16c, 17a, 18b, 19b, 20a, 21a, 22b, 23c, 24c, 25c, 26c, 27d, 28d, 29b, 30b, 31d, 32c, 33a, 34a, 35c, 36a, 37b, 38c, 39b, 40a, 41c, 42c, 43d, 44a, 45c, 46a, 47b, 48d, 49b, 50c

  Harjoittele tekemällä yo-koe

  Abitreenien yo-koelähetys

  Lähetyksessä ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijat vastaavat abien kysymyksiin päivän kokeesta ja pohtivat, mitä täydellisiin vastauksiin vaadittiin.
  Ylioppilastutkintolautakunnan asiantuntijat: Taina Juurakko-Paavola ja Maria Green-Vänttinen
  Abiturientti: Dmitry Vyskubov

  • 2020 syksy: ruotsi pitkä oppimäärä

   Pitkän ruotsin yo-koe ja vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2020 syksy: ruotsi keskipitkä oppimäärä

   Keskipitkän ruotsin yo-koe ja vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2020 kevät: ruotsi keskipitkä oppimäärä

   Keskipitkän ruotsin yo-koe ja vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2020 kevät: ruotsi pitkä oppimäärä

   Pitkän ruotsin yo-koe ja vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.