Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Saksa pääkuva

2014 kevät: saksa lyhyt oppimäärä

Saksan yo-kuuntelun tehtävävihkot ja vastaukset

Saksan kirjallisen yo-kokeen tehtävävihkot ja vastaukset

 • Saksan kirjallisen kokeen tehtävävihko, lyhyt oppimäärä, kevät 2015
 • Saksan kirjallisen kokeen monivalintatehtävien oikea rivi, lyhyt oppimäärä, kevät 2014
 • Saksan kirjallisen kokeen produktiivisten tehtävien oikeat vastaukset, lyhyt oppimäärä, kevät 2014

  Harjoittele tekemällä yo-koe


  • 2021 kevät: saksa pitkä oppimäärä

   Saksan pitkän oppimäärän yo-koe ja oikeat vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2021 kevät: saksa lyhyt oppimäärä

   Saksan yo-kokeen tehtävät ja oikeat vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2020 syksy: saksa pitkä oppimäärä

   Saksan pitkän oppimäärän yo-koe ja vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.

  • 2020 syksy: saksa lyhyt oppimäärä

   Saksan yo-kokeen tehtävät ja vastaukset.

   Tällä sivulla pääset joko katselemaan Ylioppilastutkintolautakunnan laatimaa koetta (katseluversio) tai harjoittelemaan tekemällä sen itse (harjoittelukoe). Katseluversio ja hyvän vastauksen piirteet julkaistaan yo-koepäivänä ja harjoitteluversio mahdollisimman pian kokeen jälkeen.