Hyppää pääsisältöön

Ajankohtaista opettajalle

Uusi Oppimisen verkkopalvelu yhdistää parhaat sisällöt Opettaja.tv:stä ja vanhasta Oppimisen verkkopalvelusta. Kerromme Ajankohtaista-osiossa palvelun opetuskäyttöön liittyviä ohjeita ja vinkkejä.

Ihminen ja yhteiskunta

  • Islamin vieraana

    6-osainen sarja islamista.

    6-osaisessa sarjassa professori Jaakko Hämeen-Anttila johdattaa kiehtovalle matkalle islamin maailmaan – sen historiaan, kulttuuriin, kuvataiteisiin, musiikkiin ja kirjallisuuteen sekä ihmisten jokapäiväiseen elämään. Ohjelmasarja on valmistunut v. 2003.

  • Buddhan jalanjäljillä

    Buddhalaisuus

    Buddhalaisuus ei ole kristinuskoon tai islamiin verrattavissa oleva uskonto, vaan pikemmin filosofia, joka opettaa tien korkeimman moraalisen, henkisen ja intellektuaalisen "valaistumisen" saavuttamiseen.