Hyppää pääsisältöön

Muisti

Muisti -sarjan kymmenessä uudessa osassa palataan 1960-80 -lukujen Suomeen, kylmän sodan, Kekkosen, idealismin ja solidaarisuuden aikaan.

Kaikki tarinat kertovat siitä, kuinka maailman tapahtumat heijastuivat Suomeen ja kuinka suomalaiset itse lähtivät maailmalle; lähetystyöhön Afrikkaan, tehtaalle Ruotsiin, kibbutsille Israeliin ja teatteriin Berliiniin.  

Ihminen ja yhteiskunta

  • Islamin vieraana

    6-osainen sarja islamista.

    6-osaisessa sarjassa professori Jaakko Hämeen-Anttila johdattaa kiehtovalle matkalle islamin maailmaan – sen historiaan, kulttuuriin, kuvataiteisiin, musiikkiin ja kirjallisuuteen sekä ihmisten jokapäiväiseen elämään. Ohjelmasarja on valmistunut v. 2003.

  • Buddhan jalanjäljillä

    Buddhalaisuus

    Buddhalaisuus ei ole kristinuskoon tai islamiin verrattavissa oleva uskonto, vaan pikemmin filosofia, joka opettaa tien korkeimman moraalisen, henkisen ja intellektuaalisen "valaistumisen" saavuttamiseen.