Hyppää pääsisältöön

Punainen Risti lievittää inhimillistä hätää

Suomen Punainen Risti auttaa ihmisiä yhdessä 187 muun Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun kanssa kaikkialla maailmassa. Avun vie perille aina paikallinen toimija, yleensä Punaisen Ristin tai Punaisen Puolikuun vapaaehtoinen. Paikalliset tuntevat parhaiten kotiseutunsa riskit, niihin etsitään yhdessä ratkaisut, ja lopputuloksena ihmiset oppivat auttamaan itse itseään ja varautumaan tulevaan. Videot ja tarinat ovat Suomen Punaisen Ristin tuottamia.

Ihminen ja yhteiskunta

 • Tunnetko taloyhtiön tilinpäätöksen kiemurat? Testaa tietosi

  Testaa, mitä hyvin tunnet taloyhtiön tilinpäätöksen

  Kymmenissätuhansissa taloyhtiöissä kokoonnutaan vuosittain kuulemaan, kun isännöitsijä luettelee tilinpäätöksestä vaikeaselkoisia termejä kokousväelle. Tilinpäätöksen riveillä on kuitenkin tärkeää tietoa siitä, miten hallitus ja isännöitsijä ovat hoitaneet osakkeenomistajien rahoja. Tunnetko taloyhtiön tilinpäätöksen? Tarkista tietosi ja vastaa seitsemään kysymykseen.

 • Islamin vieraana

  6-osainen sarja islamista.

  6-osaisessa sarjassa professori Jaakko Hämeen-Anttila johdattaa kiehtovalle matkalle islamin maailmaan – sen historiaan, kulttuuriin, kuvataiteisiin, musiikkiin ja kirjallisuuteen sekä ihmisten jokapäiväiseen elämään. Ohjelmasarja on valmistunut v. 2003.

 • Buddhan jalanjäljillä

  Buddhalaisuus

  Buddhalaisuus ei ole kristinuskoon tai islamiin verrattavissa oleva uskonto, vaan pikemmin filosofia, joka opettaa tien korkeimman moraalisen, henkisen ja intellektuaalisen "valaistumisen" saavuttamiseen.