Hyppää pääsisältöön

SuomiLOVE jakso 5: Pahin mahdollinen pelko käy toteen, rakkaus voittaa ja ystävät auttavat

SuomiLOVEn viidennessä jaksossa kuullaan tarina, jossa pahimmat pelot käyvät toteen.

Martti ja Aila Jussi-Pekka menettivät auto-onnettomuudessa molemmat poikansa, mutta ovat selvinneet tuskasta syvän rakkauden sävyttämän avioliittonsa ansiosta.

Martin ja Aila tarinaan syvennytään paitsi perjantaisessa jaksossa myös verkkosivuillamme samana päivänä julkaistavassa artikkelissa.

Menetyksestä kumpuavista tunteista laulaa myös Redrama. Räppäri kohtasi surun viisi vuotta sitten, kun hänen pikkuveljensä menehtyi.

- Olen tehnyt Albertille viisi kappaletta, mutta mikään niistä ei tuntunut sellaiselta, että haluaisin niitä levyttää, Redrama kertoo.

Kun häntä pyydettiin SuomiLOVEen mukaan, loksahtivat palaset paikoilleen. Hän kuuli J. Karjalaisen Villejä Lupiineja jotenkin uudella tavalla ja niin siitä syntyi valtavan voimakas versio, jossa tunteet ovat täysin pinnassa.

- Nyt mulla on sellainen olo, että olen saanut tehtyä sen biisin ja sanottua sanottavani, Redrama huokaisee esityksensä jälkeen.

Kyseinen kappale on myös julkaistu Spotifyssä, ja sen voit kuunnella tästä!

Mukana myös kuumia tunteita

Iloisesta ystävyydestä puolestaan kertovat Maaret ja Marianne. He pääsevät nauttimaan LOVEbandin intiimistä keikasta, jossa bändi versioi PMMP:n hittiä. Vielä emme paljasta, mistä kappaleesta on kyse, mutta sen takaamme, että bändille tuli sitä esittäessä todella kuuma!

Osmo Ikone
n esittää LOVEbandin kanssa perjantain jaksossa myös toisen eroottissävyisen kappaleen. Klassikkobiisinä nimittäin kuullaan Juice Leskisen Pyhä toimitus, johon Osmo ja LOVEband ovat saaneet ladattua uudenlaisen, sielukkaan tason. Myös tämä kappale on julkaistu Spotifyssä ja sen voit kuunnella alta!

Sanna, Jenni ja Chisu kartanolla

Ystävyyden pyörteissä ollaan myös Lahdessa, missä Sanna jallitti ystävänsä Jennin salakeikalle kartanon hulppeisiin maisemiin. Kartanon pihalle on roudattu punainen flyygeli, jonka ääreen asettuu Jennin yllätykseksi Chisu.

Chisu on muutenkin tällä SuomiLOVE-viikolla vahvasti läsnä, sillä hän kertoo henkilökohtaisessa haastattelussa, mitä rakkaus ja ystävyys hänelle merkitsevät. Sielukas sanoittaja ja muusikko on tehnyt valtavan määrän sydäntäriipaisevia kappaleita, joten on mielenkiintoista kuulla, mitä nuo tärkeät tunteet hänelle tarkoittavat. Chisun haastattelu julkaistaan perjantaina verkkosivuillamme.

Chisu SuomiLOVE-yllätyksessä
Chisu SuomiLOVE-yllätyksessä Kuva: Ari Ojanperä chisu
Kommentit