Hyppää pääsisältöön

Valtiopäivät vuonna 1863

Vuonna 2013 tulee kuluneeksi 150 vuotta säännönmukaisten valtiopäivien alkamisesta. Mitä merkittäviä asioita tapahtui vuonna 1863? Kuka oli vallassa ja mitä politiikkaa silloin tehtiin?

Ihminen ja yhteiskunta

  • Islamin vieraana

    6-osainen sarja islamista.

    6-osaisessa sarjassa professori Jaakko Hämeen-Anttila johdattaa kiehtovalle matkalle islamin maailmaan – sen historiaan, kulttuuriin, kuvataiteisiin, musiikkiin ja kirjallisuuteen sekä ihmisten jokapäiväiseen elämään. Ohjelmasarja on valmistunut v. 2003.

  • Buddhan jalanjäljillä

    Buddhalaisuus

    Buddhalaisuus ei ole kristinuskoon tai islamiin verrattavissa oleva uskonto, vaan pikemmin filosofia, joka opettaa tien korkeimman moraalisen, henkisen ja intellektuaalisen "valaistumisen" saavuttamiseen.