Hyppää pääsisältöön

Yhteystiedot

Yle Oppiminen

Ville Alijoki, vastaava tuottaja
Anu Heikkinen, toimittaja
Henna-Leena Kallio, toimittaja
Raili Löyttyniemi, toimitussihteeri
Joni Nieminen, toimittaja
Mika Salomaa, tuottaja Abitreenit
Katja Solla, toimittaja
Sari Veikkolainen, toimittaja

Voit myös panna vinkkejä, palautetta tai kehuja sähköpostitse tai kirjeitse osoitteeseen Yle Oppiminen, PL 59, 00024 YLEISRADIO.

 • Tom Pöysti ja Mato Valtonen: Ei elämä voi olla pelkkää loppuliukua krematorioon!

  Innostu, unelmoi ja sano muutokselle kyllä.

  Markku “Mato” Valtonen ja Tom Pöysti eivät kouluaikoina numeroilla koreilleet, mutta siitä huolimatta he ovat löytäneet omat polkunsa. Mitä he ovat oivaltaneet elämän varrella innostumisesta, oppimisesta tai unelmoinnista? Yrittäjä ja kouluttaja Mato Valtosen ja kouluttaja, näyttelijä Tom Pöystin mukaan innostumisen ja innostamisen merkityksestä pitäisi puhua paljon enemmän.

 • Digitreenit: Windows 10 tutuksi - tässä 10 vinkkiä sen tehokäyttöön

  Lue nämä vinkit niin saat Windows 10:stä enemmän irti.

  Siirtyminen Windows 10:een käyttöjärjestelmän vanhemmista versioista on helppoa. Se ei välttämättä vaadi uusien taitojen opettelemista. Siksi saattaakin unohtua, että se toi mukanaan monia uusia hyödyllisiä ominaisuuksia. Tässä artikkelissa esitellään niistä kymmenen, joiden avulla saat Windows 10:stä enemmän irti.

 • Sakari Topelius, koko Suomen satusetä

  Topelius vakiinnutti lastenkirjallisuuden aseman Suomessa.

  Kello kolme tammikuisena iltapäivänä vuonna 1818 syntyi Kuddnäsin kartanossa Uusikaarlepyyssä poikalapsi. Niin kuin siihen aikaan oli tapana, tilan vanha puutarhuri luki pojan kohtalon tähdistä.