Hyppää pääsisältöön

Ilmojen kunkut Pikku Kakkosessa

Pikku Kakkonen: Ilmojen kunkut
Pikku Kakkonen: Ilmojen kunkut Kuva: Yle/ Pikku Kakkonen ilmojen kunkut

Ilmojen kunkut on 20-osainen seikkailusarja, jossa Apina opena - ja Ihan satua -ohjelmista tutut Ville (Ville Kiljunen) ja Pono kiertävät lentokoneella ympäri maailmaa. Kaksikko on päättänyt perustaa oman lentoyhtiön ja auttaa maapallon ihmisiä erilaisissa avunpyynnöissä. Apinair-lentoyhtiön henkilökuntaan kuuluva topakka lentoemäntä Matkaleena vauhdittaa kapteeni Ponoa ja perämies Villeä heidän reissuillaan.

Joka jaksossa kolmikko saa uuden tehtävän, joita he suorittavat muun muassa Egyptissä, Kiinassa, Brasiliassa ja Etelämantereella. Ville ja Pono lentävät muun muassa pelastamaan kultaista pähkinää, keksivät uuden hampurilaiskastikkeen, laskevat saimaannorppia ja etsivät Lapin kulta-aarretta. Matkalla tutustutaan muun muassa japanilaiseen kissaruhtinatar Janskaan, skottilaiseen maanviljelijä Hermioneen ja Itävallassa itse Beethoveniin.

Tampereen Mediapoliksessa kuvatun virtuaaliseikkailun ovat kirjoittaneet pääosia esittävät Ville Kiljunen ja Antti Mankonen, ohjaaja-tuottajana toimii Ylen Lasten ja nuorten toimituksen Juuso Räsänen.

Kaikki valmiina lähtölaskentaan - 4, 3, 2, 1? Reipasta reissumeininkiä!

Seikkailu
Seikkailu asiasanat,pikku kakkonen
Asiasana: maailma
Asiasana: maailma Pikku Kakkonen,asiasanat
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys
Pikku Kakkosen asiasanat: ystävyys Pikku Kakkonen,asiasanat

Muokattu 1.2. Lisätty asiasanat.

Lisää ohjelmasta