Hyppää pääsisältöön

Katso #munarpi –kampanjan häpeämättömät kuvat!

minna hampaat
minna hampaat tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoita - Tyttöjen illan häpeänpotkimiskampanja #munarpi on koonnut yhteen naiskuvia, joissa naiset palajastavat häpeällisimmän kohdan itsestään. Kuvia on kerääntynyt niin raskausarvista, luomista kuin oikeista arvistakin. Mutta myös ihan tavallisista hampaista, nenistä, huulista ja varpaista – joita kantajansa silti häpeää.

Usein asia on juuri niin, että mitään vikaa ei oikeasti ole, mutta mieli on luonut kompleksin syystä tai toisesta. Se voi olla jonkun viaton huomautus, teininä luotu mielikuva tai ajatus siitä, ettei täytä "tämän päivän kauneusihanteita" - mitä ikinä ne ovatkaan.

Katsojat ovat kiitelleet häpeänpotkimiskampanjaa, sillä moni on uskaltautunut mukaan, kun on nähnyt muiden naisten postaamia kuvia. Myös Tyttöjen illan päähenkilöt ovat lähteneet kampanjaan mukaan.

- Minulla on aikamoiset raskausarvet kolmesta pojastani, mutta olen hyväksynyt ne, niillä on tarkoituksensa, kertoo Tuhkimotarinoiden Nawel.

Häpeästä on siis päästy myös eroon.

- Eräs ystäväni totesi kerran katsoessamme missikisoja, että onpa tuolla missillä kamala hammasrako ja katsoi minua merkitsevästi. Siitä alkoi minun häpeäni ja hymyillessäkin suu pysyi kiinni. Pääsin eroon kompleksistani, kun hammaslääkärini kehui hampaitani, muistelee Tuhkimotarinoiden Minna.

Alla Tuhkimotarinoita - Tyttöjen illan #munarpi -kuvia. Voit lähettää kuvia edelleen Instagramissa! Lisää kuvaan #munarpi.

Katso Tuhkimotarinoita - Tyttöjen illan hulvattomat #munarpi -paljastukset!

Lisää ohjelmasta

 • Tuhkimopäivä: Huutokauppaa, ystäviä ja yksisarvisia

  Huutokauppa ja yksisarvishoito värittivät Anskun päivää.

  Pari vuotta sitten Ansku olisi toivonut tuhkimopäivältään adrenaliinia, laskuvarjohyppyä ja miesstrippareita. Elämäntilanteen vilkastuttua vähän liiaksikin hän lopulta toivoi jotain rauhallisempaa ja ystävät laittoivat tuumasta toimeen.

 • Vahvinkin voi heikolla hetkellä ajautua itsetuhoisuuteen

  Tuhkimotarinoiden päähenkilöt pohtivat selviytymistään.

  Ulla halvaantui 15-vuotiaana ja päätyi pyörätuoliin. Nyt hän ajaa ratamoottoripyörää ja on kahden lapsen äiti. Heikkojakin hetkiä on ollut - ainakin aluksi. Tuhkimotarinoiden kolmannen tuotantokauden päähenkilöt tapasivat ensimmäistä kertaa toisensa Mitä kuuluu, Ulla? -jakson kuvauksissa. He löysivät paljon yhtäläisyyksiä niin toistensa itsetuhoisista ajatuksista, identiteetin rakentamisesta kuin selviytymiskeinoistaankin.

 • TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt?

  Mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöille kuuluu nyt?

  TUHKIMOTARINOITA - Mitä heille kuuluu nyt? -sarjassa ohjaaja Mape Morottaja haluaa tietää mitä Tuhkimotarinoiden päähenkilöiden elämässä on tapahtunut kuvausten jälkeen ja kutsuu heidät kylään.

 • Miltä tuntuu pelätä, että läheinen tappaa itsensä?

  Nannan mieli särkyi ja veli pelkäsi Nannan satuttavan itseää

  Nannan pikkuveli teki itsemurhan. Isosiskon mieli särkyi. Hän päätyi yrittämään itsemurhaa ja lopulta mielisairaalaan. Pikkuveli Jussi oli menettänyt juuri veljensä ja joutui nyt pelkäämään siskonsa elämän puolesta. Miltä tuntuu pelätä läheisensä satuttavan itseään?