Hyppää pääsisältöön

Katso #munarpi –kampanjan häpeämättömät kuvat!

minna hampaat
minna hampaat tuhkimotarinoita

Tuhkimotarinoita - Tyttöjen illan häpeänpotkimiskampanja #munarpi on koonnut yhteen naiskuvia, joissa naiset palajastavat häpeällisimmän kohdan itsestään. Kuvia on kerääntynyt niin raskausarvista, luomista kuin oikeista arvistakin. Mutta myös ihan tavallisista hampaista, nenistä, huulista ja varpaista – joita kantajansa silti häpeää.

Usein asia on juuri niin, että mitään vikaa ei oikeasti ole, mutta mieli on luonut kompleksin syystä tai toisesta. Se voi olla jonkun viaton huomautus, teininä luotu mielikuva tai ajatus siitä, ettei täytä "tämän päivän kauneusihanteita" - mitä ikinä ne ovatkaan.

Katsojat ovat kiitelleet häpeänpotkimiskampanjaa, sillä moni on uskaltautunut mukaan, kun on nähnyt muiden naisten postaamia kuvia. Myös Tyttöjen illan päähenkilöt ovat lähteneet kampanjaan mukaan.

- Minulla on aikamoiset raskausarvet kolmesta pojastani, mutta olen hyväksynyt ne, niillä on tarkoituksensa, kertoo Tuhkimotarinoiden Nawel.

Häpeästä on siis päästy myös eroon.

- Eräs ystäväni totesi kerran katsoessamme missikisoja, että onpa tuolla missillä kamala hammasrako ja katsoi minua merkitsevästi. Siitä alkoi minun häpeäni ja hymyillessäkin suu pysyi kiinni. Pääsin eroon kompleksistani, kun hammaslääkärini kehui hampaitani, muistelee Tuhkimotarinoiden Minna.

Alla Tuhkimotarinoita - Tyttöjen illan #munarpi -kuvia. Voit lähettää kuvia edelleen Instagramissa! Lisää kuvaan #munarpi.

Katso Tuhkimotarinoita - Tyttöjen illan hulvattomat #munarpi -paljastukset!

Lisää ohjelmasta

  • "Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

    Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

    Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

  • Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

    Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

    "Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.