Hyppää pääsisältöön

Sia konsertoi jälleen pitkän tauon jälkeen – keikka Suomessa Flow Festivalilla

Flow Festival järjestetään Helsingin Suvilahdessa 12.–14. elokuuta.

Sia // Kuva: facebook.com/SiaMusic

Flow julkistaa jälleen yhden artistilisäyksen: australialainen laulaja-lauluntekijä Siavahvistaa esiintyvänsä festivaalilla.

Sia tunnetaan kantaaottavana artistina, joka on arvostellut muiden muassa oletusta, että naisartistien on markkinoitava ja edustettava musiikkiaan kehojensa kautta. Laulaja tekee livekeikkoja harvakseltaan ja on viime vuosina esiintynyt vain tv-ohjelmissa selin yleisöön tai kasvot peitettynä.

Laulaja julkaisee uuden, This Is Acting -albuminsa 29. tammikuuta. Muun muassa Chandelier-hitistä tunnettu artisti on oman tuotantonsa lisäksi säveltänyt kappaleita Rihannalle, Katy Perrylle ja Beyoncélle.

Flow julkaisi aikaisemmin ensimmäiset artistit ensi vuoden festivaalille. Ohjelmaan ovat varmistuneet Sian lisäksi Jamie xx, M83, Chvrches, Descendents, Four Tet, Hercules & Love Affair, Thee Oh Sees, Ata Kak ja Stormzy. Lisää artistijulkistuksia on luvassa ensi vuoden alussa.

Lue myös:

12-vuotias tanssisensaatio tappelee Hollywood-tähden kanssa Sian uudella musiikkivideolla