Hyppää pääsisältöön

Räppäri Heikki Helastinen otti tatuoinnin Stubbin hehkutustwiitistä: Muistutus siitä, että kaikki on leikkauksista huolimatta hyvin

Musiikkialalla työskentelevä Heikki Helastinen ottaa kantaa politiikkaan omaperäisellä tavalla.

Alexander Stubb // Kuva: Teemu Saarinen/YleX

Räppärinäkin kunnostautunut musiikkivaikuttaja Heikki Helastinen on tatuoinut ihoonsa Alexander Stubbin seitsemän good-sanaa sisältäneen kohu-twiitin.Helastinen on aiemminkin ottanut lukuisia tatuointeja lyhyen päähänpiston seurauksena. Niin syntyi tämäkin leima.

- Tämä ei ollut se tatuointi, mitä lähdin sinne tekemään. Menin ottamaan toista kuvaa, mutta mulla jäi aikaa, niin ehdin ottamaan tämän vielä, Helastinen kommentoi YleX Aamussa.

Valtiovarainministeri Alexander Stubb twiittasi tiistaina 15. joulukuuta viestin, joka sisälsi seitsemän kertaan englanninkielisen sanan ”good” eli hyvä, ja tältä se näyttää Helastisen jalassa.

Avaa Instagram postaus

Helastinen ei vaikuta itse politiikassa, eikä tunne valtiovarainministeriä sen kummemmin.

- Olen ohimennen tavannut hänet. Olin erään bändin mukana silloin. Stubb käveli ohi, ja yhtyeen basisti kysyi multa, kuka tuo ukko oikein oli, Helastinen naureskelee.

Suurin syy siihen, miksi Helastinen ikuisti twiitin jalkaansa oli se, että se tuo hänelle toivoa.

- Siinä vaiheessa, kun uutisoitiin leikkauksista, niin oli ilo huomata, että valtionvarainministeri oli nukkunut yönsä hyvin. Se oli muistutus siitä, että kaikki on hyvin, Helastinen toteaa hymyillen.

Aiemmin Helastinen on tatuoinut ihoonsa muun muassa Uniikin naaman.

Avaa Instagram postaus

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Rumba.