Hyppää pääsisältöön

Ylikomisario Banks

Ylikomisario Banks, yle tv1
Ylikomisario Alan Banksin (Stephen Tompkinson) ryhmään kuuluvat rikoskomisario Helen Morton (Caroline Catz) ja ylikonstaapeli Annie Cabbot (Andrea Lowe). Ylikomisario Banks, yle tv1 Kuva: © Left Bank Pictures (Television) Limited ylikomisario banks

TV1 lauantaisin 12. - 26.11.2016 klo 21.45 - 23.15 (3. kausi uusintana)
TV1 lauantaisin 3.12.2016 klo 21.45 - 23.15 ja 10. - 17.12. klo 22.15 - 23.45 (4. kausi uusintana)
TV1 lauantaisin 7. - 21.1.2017 klo 22.15 - 23.45 (uusi 5. kausi)
Areenassa 7 päivää

Peter Robinsonin suosittuun dekkarisarjaan perustuva jännityssarja Ylikomisario Banks (16) tuo ruutuun peräänantamattoman poliisimiehen, joka kääntää jokaisen kiven selvittääkseen kohdalle osuvan rikosjutun.

Banksin tutkimuksia seurataan kolmannen ja neljännen tuotantokauden uusinnoissa lauantaisin 12.11.2016 alkaen. Uusi, viides kausi on vuorossa 7.1.2017. Luvassa on kolme uutta tarinaa kokoillan versiona.

Banksin roolissa nähdään karismaattinen näyttelijä Stephen Tompkinson.

Tunteet pelissä

Kolmannella kaudella ylikonstaapeli Annie Cabbot (Andrea Lowe) palaa äitiyslomalta ja esittelee ryhmälle tyttärensä.

Alanin ja Annien välien lämpenemistä jarruttaa miehen varovaisuus sekä aikuisen tyttären palaaminen isänsä luokse.

Rikoskomisario Helen Morton (Caroline Catz) on alkuhankaluuksien jälkeen hioutunut osaksi Banksin tiimiä. Sekoittaako Annien paluu paletin? Poliisina olo on kaksin verroin vaikeaa silloin, kun omat tunteet ovat pelissä.

Tummasävyisiä tarinoita

Tarinoissa käsitellään tummasävyisiä tapauksia kuten lapsen sieppausta ja Alania henkilökohtaisesti raastavaa juttua, joka uhkaa tuhota usean ihmisen uran ja elämän.

Pääosissa nähdään myös muun muassa Jack Deam, Nick Sidi ja Danny Rahim.

DCI Banks. Käsikirjoitus: Robert Murphy, Rob Williams, Andrew Payne. Musiikki: Sheridan Togue. Tuotanto: BBC/Left Bank Pictures/ITV, Britannia 2014 - 15. Kolmannen ja neljännen kauden jaksot on esitetty Ykkösellä edellisen kerran vuoden 2016 alussa.

Keskustele