Hyppää pääsisältöön

Twin Peaks -fanit saivat ensimmäisen kurkistuksen uuteen kauteen – katso traileri

Kulttisarja Twin Peaks palaa ruutuun vuonna 2017. Uuden kauden traileri vie katsojan takaisin jylhiin vuoristomaisemiin.

Klassikkosarja Twin Peaksin uusi kausi on tällä hetkellä työn alla. Vuonna 2016 sarjan päättymisestä tulee kuluneeksi 25 vuotta. Nyt katsojat pääsevät palaamaan ensimmäistä kertaa painostavaan Twin Peaksin kaupunkiin, kun sarjan tuottava tv-yhtiö Showtime on julkaissut trailerin uudesta kaudesta.

Traileri ei paljasta juuri mitään sarjan kulusta, vaan palauttaa katsojan mieliin jylhät vuoristomaisemat, joilla on sarjassa tärkeä rooli. Kuten trailerin kertojaääni toteaa, paikasta voi joskus tulla henkilöhahmo. Twin Peaksin kaksi tuotantokautta todella loivat paikasta yhden tarinan tärkeimmistä hahmoista. Kun Twin Peaksin kaupungin kyltti asetetaan trailerissa paikalleen, kaikki tuntuu olevan aivan niin kuin ennenkin.

Twin Peaksin uudelle kaudelle on asetettu korkeat odotukset, sillä sarjan ohjaamista jatkaa sen alkuperäisohjaaja David Lynch. On kerrottu, että sarjassa esiintyy myös monia alkuperäisiä hahmoja, kuten Kyle MacLachlanin esittämä FBI-agentti Dale Cooper. Trailerissa vilahtaakin apulaisseriffi Hawkin näyttelijä Michael Horse.

Lue myös:

Twin Peaksin ja Salaisten kansioiden jatkoksi – myös Star Trek palaa televisioon

Se tapahtuu sittenkin! David Lynch ohjaa kaikki uudet Twin Peaks -jaksot