Hyppää pääsisältöön

Galaxin Aika härdelli! kiepauttaa kaverukset aikasilmukkaan

Aika härdelli! (Looped)
Aika härdelli! (Looped) Kuva: Yle/ Galaxi aika härdelli!

Parhaat kaverit Luru ja Temo juuttuvat aikasilmukkaan. Vaikka silmukassa jokainen päivä on maanantaina, kaverukset rokkaavat kuin aina olisi lauantai. Aika härdellin jaksoja löydätLasten Areenassa.

12-vuotias Luru hakee elämäänsä joka päivästä jotain hauskaa. Erään massivisen ynseän koulupäivän jälkeen Lurun lähtee skeittaamaan, mutta törmää skeittilaudallaan Temon autotallilaboratorioon. Törmäyksessä kaikki kemikaalit sekoittuvat, ilmassa sähisee ja vinkuu, ja Temon 17 erilaista tieteellistä koetta muussautuvat yhdeksi mojovaksi sekoitukseksi.

Tapauksen seurauksena pojat joutuvat päättymättömään aikasilmukkaan. Tämä saattaisi olla joillekin on iso harmi, mutta kun kyseessä ovat Luru ja Temo, he ottavat joka pojan unelmasta kaiken irti.

Vaikka silmukassa jokainen päivä on maanantaina, kaverukset rokkaavat kuin aina olisi lauantai.

Vaikka Luru ja Temo ovat juutuksissa yhteen maanantaihin, heidän mahdollisuutensa ovat rajattomat. Kuinka paljon hauskaa voikaan yhdestä maanantaista pusertaa irti!

52-osaisen sarjan on tuottanut DHX Media Ltd, Kanada ja sen ovat luoneet Todd Kauffman ja Mark Thornton.

Suomalaisina ääninäyttelijöinä ovat Petrus Kähkönen (Luru), Antti L J Pääkkönen (Temo), Susa Saukko, Elsa Saisio, Sanna Majuri, Hanna Mönkäre, Ella Leppälä, Juha Varis, Miro Lopperi, Tero Koponen ja Tuukka Leppänen.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Ruskean pikkukarhun maailmassa pienet asiat tuovat suurta iloa

  Ruskea pikkukarhu seikkailee kodin lähipiirissä.

  Ruskea pikkukarhu seikkailee serkkunsa, punaisen karhun kanssa kodin lähipiirissä. Parhaiden kaverusten leikkejä ja kommelluksia ympäröivä maailma on värikäs ja naivistinen. Ruskea pikkukarhu nähdään Areenassa 20.12. alkaen ja Pikku Kakkosessa sunnuntaiaamuissa 20.1. alkaen.

 • Joulupukin Kuuma linja herättää jouluun

  Jouluaaton perinteinen ohjelma alkaa aina klo 8:00.

  Jos aattoaamuna jouluvalmistelut ovatkin kesken, Joulupukin Kuuma linja luo jouluisen tunnelman ja matkan joulun taikaan. Ohjelma on perinne, johon tehdään uudistuksia harkiten.

 • Pikku Kakkosen metsäneläinten jouluisat askartelut

  Pikku Kakkosen joulun riemukkaita askarteluideoita.

  Pikku Kakkosen askarteluideoihin on tänä vuonna haettu inspiraatiota Pikku Kakkosen sovelluksen eläinten leikkisästä maailmasta. Askarteluissa on käytetty kierrätysmateriaaleja, jokaisesta kodista löytyviä tai helposti hankittavia askartelutarvikkeita. Puuhakasta joulunodotusta Pikku Kakkosen parissa!