Hyppää pääsisältöön

Galaxin Aika härdelli! kiepauttaa kaverukset aikasilmukkaan

Aika härdelli! (Looped)
Aika härdelli! (Looped) Kuva: Yle/ Galaxi aika härdelli!

Parhaat kaverit Luru ja Temo juuttuvat aikasilmukkaan. Vaikka silmukassa jokainen päivä on maanantaina, kaverukset rokkaavat kuin aina olisi lauantai. Aika härdellin jaksoja löydätLasten Areenassa.

12-vuotias Luru hakee elämäänsä joka päivästä jotain hauskaa. Erään massivisen ynseän koulupäivän jälkeen Lurun lähtee skeittaamaan, mutta törmää skeittilaudallaan Temon autotallilaboratorioon. Törmäyksessä kaikki kemikaalit sekoittuvat, ilmassa sähisee ja vinkuu, ja Temon 17 erilaista tieteellistä koetta muussautuvat yhdeksi mojovaksi sekoitukseksi.

Tapauksen seurauksena pojat joutuvat päättymättömään aikasilmukkaan. Tämä saattaisi olla joillekin on iso harmi, mutta kun kyseessä ovat Luru ja Temo, he ottavat joka pojan unelmasta kaiken irti.

Vaikka silmukassa jokainen päivä on maanantaina, kaverukset rokkaavat kuin aina olisi lauantai.

Vaikka Luru ja Temo ovat juutuksissa yhteen maanantaihin, heidän mahdollisuutensa ovat rajattomat. Kuinka paljon hauskaa voikaan yhdestä maanantaista pusertaa irti!

52-osaisen sarjan on tuottanut DHX Media Ltd, Kanada ja sen ovat luoneet Todd Kauffman ja Mark Thornton.

Suomalaisina ääninäyttelijöinä ovat Petrus Kähkönen (Luru), Antti L J Pääkkönen (Temo), Susa Saukko, Elsa Saisio, Sanna Majuri, Hanna Mönkäre, Ella Leppälä, Juha Varis, Miro Lopperi, Tero Koponen ja Tuukka Leppänen.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Pikku Kakkosessa annetaan kaikille kehon osille nimi ja opetellaan uimapukusääntö

  Kesäkeskiviikkoisin tutustutaan kehoon ja turvataitoihin.

  Miten lapsi oppisi kunnioittamaan omaa ja toisen kehoa? Voiko turvataidoista puhua säikyttämättä lasta turhaan? Missä iässä turvataidoista voisi alkaa puhua? Väestöliiton mukaan lasten kehotunnekasvatus on tavallisten käytöstapojen harjoittelua ja omien oikeuksien opettelua.

 • Pikku Kakkosen radio-ohjelmat

  Areenassa on suuri määrä audioita lapsille.

  Pikku Kakkonen julkaisi ensimmäisen Pikku Kakkosen radio -jakson keväällä 2015 ja siitä eteenpäin on pyritty julkaisemaan säännöllisesti viikottain uutta audiomateriaalia Areenaan. Ohjelmat ovat kuultavissa Areenassa ja Lasten Areenassa.

 • Pikku Kakkosessa Pyöräillään!

  Pyöräilyä opitaan leikin avulla.

  Pyöräillään-sarjassa opetellaan leikin avulla taitoja, joita tarvitaan turvalliseen pyöräilyyn.

 • Vesinokkaeläin Oiva puuhailee kamujensa kanssa

  Joka aamu Oiva herää uusi, upea idea mielessään.

  Joka aamu Oiva herää uusi, upea idea mielessään. Oiva on vesinokkaeläin, joka tietää, mitä haluaa, vaikka ei välttämättä keksikään heti, miten ideansa voisi toteuttaa.