Hyppää pääsisältöön

Galaxin Aika härdelli! kiepauttaa kaverukset aikasilmukkaan

Aika härdelli! (Looped)
Aika härdelli! (Looped) Kuva: Yle/ Galaxi aika härdelli!

Parhaat kaverit Luru ja Temo juuttuvat aikasilmukkaan. Vaikka silmukassa jokainen päivä on maanantaina, kaverukset rokkaavat kuin aina olisi lauantai. Aika härdellin jaksoja löydätLasten Areenassa.

12-vuotias Luru hakee elämäänsä joka päivästä jotain hauskaa. Erään massivisen ynseän koulupäivän jälkeen Lurun lähtee skeittaamaan, mutta törmää skeittilaudallaan Temon autotallilaboratorioon. Törmäyksessä kaikki kemikaalit sekoittuvat, ilmassa sähisee ja vinkuu, ja Temon 17 erilaista tieteellistä koetta muussautuvat yhdeksi mojovaksi sekoitukseksi.

Tapauksen seurauksena pojat joutuvat päättymättömään aikasilmukkaan. Tämä saattaisi olla joillekin on iso harmi, mutta kun kyseessä ovat Luru ja Temo, he ottavat joka pojan unelmasta kaiken irti.

Vaikka silmukassa jokainen päivä on maanantaina, kaverukset rokkaavat kuin aina olisi lauantai.

Vaikka Luru ja Temo ovat juutuksissa yhteen maanantaihin, heidän mahdollisuutensa ovat rajattomat. Kuinka paljon hauskaa voikaan yhdestä maanantaista pusertaa irti!

52-osaisen sarjan on tuottanut DHX Media Ltd, Kanada ja sen ovat luoneet Todd Kauffman ja Mark Thornton.

Suomalaisina ääninäyttelijöinä ovat Petrus Kähkönen (Luru), Antti L J Pääkkönen (Temo), Susa Saukko, Elsa Saisio, Sanna Majuri, Hanna Mönkäre, Ella Leppälä, Juha Varis, Miro Lopperi, Tero Koponen ja Tuukka Leppänen.

Lisää ohjelmasta

Kommentit
 • Pikku Kakkosen Väritysäänikirja

  Väritysäänikirja on kasvava kokoelma oivaltavia satuja.

  Väritysäänikirja on kasvava kokoelma uusia, oivaltavia satuja. Jokaiseen satuun liittyy printattava värityskuva. Myös tekstit voi printata tai kirjoittaa itse värityskuvan viereen ja koota niistä kuvien kanssa ikioman satukirjan. Muutaman minuutin mittaiset sadut on suunniteltu niin, että ne on helppo lukea ääneen lapselle.

 • Pikku Kakkosen kesäkuun tärpit

  Kesäkuussa tavataan uusia animaatiohahmoja.

  Kesäkuussa Pikku Kakkosessa tutustutaan uusiin kavereihin; lääkäriin, gekkoon ja hiiriritariin.

 • Kysytään lääkäriltä Pikku Kakkosessa

  Lääkäri ja ystävänsä gekko pohtivat sairauksia ja terveyttä.

  Hyväntahtoisen lääkärin apulaisena on utelias gekko, joka tuntee itsensä usein sairaaksi ja kyselee erilaisista taudeista ja terveyteen liittyvistä asioista. Kysytään lääkäriltä Areenassa 15.6. lähtien.