Hyppää pääsisältöön

Ylen HD-kanavat DNA:n antennijakelussa jatkossakin

Ylen kanavien HD-logot
Ylen kanavien HD-logot hd-kanavalogot

Yle ja DNA solmivat sopimuksen Ylen teräväpiirtomuotoisten kanavien jakelusta vuodelle 2016.

Ylen kaikki neljä HD-muotoista kanavaa näkyvät maksutta ja salaamattomina DNA:n antenniverkossa, joka kattaa noin 85 prosenttia Suomen kotitalouksista. Sopimus on voimassa 9.1.2017 saakka.

"Yle jatkaa teräväväpiirtopalveluitaan entisin ehdoin ja tarjoaa teräväpiirtomuodossa olevat kanavansa kaikkien jakeluoperaattoreiden saataville maksutta. Olemme iloisia siitä, että hyvä yhteistyö Suomen television teräväpiirtopalveluiden ja saatavuuden kehittämiseksi jatkuu DNA:n kanssa", sanoo Ylen tuotantojohtaja Janne Yli-Äyhö.

Ylen HD-muotoiset kanavat vuonna 2016

  • Kaikki Ylen tv-kanavat ovat tarjolla katsojille HD-muotoisina suomalaisten kaapeli- ja IPTV-operaattoreiden kanavavalikoimassa
  • Yle TV1 HD ja Yle TV2 HD näkyvät satelliittijakelussa Canal Digitalin asiakkaille
  • Antennijakelussa kaikki Ylen HD-muotoiset kanavat, Yle TV1 HD, Yle TV2 HD, Yle Fem HD ja Yle Teema HD, ovat nähtävissä DNA:n VHF-verkossa
  • Ylen tv-lähetykset näkyvät HD-muotoisina Yle Areenassa

Ylen teräväpiirtokanavien seuraaminen antenniverkosta edellyttää DNA:n VHF-verkkoon suunnattua VHF-antennia ja Antenna Ready HD -merkittyä vastaanotinta. Oman laitteen tiedot voi tarkistaa osoitteessa testatutlaitteet.fi. Antennin asennus- ja suuntaustöissä auttavat paikalliset antenniurakoitsijat. Laitteiden kanavahaku kannattaa myös tehdä kaikkien kanavien vastaanottamiseksi.

Lisätietoa teräväpiirtolähetyksistä ja -laitteista: www.hdtvopas.fi
Lisätietoa Ylen HD-muotoisten kanavien vastaanotosta: yle.fi/hd

Lisätiedot:
Ylen tuotantojohtaja Janne Yli-Äyhö, p. 0400 410 698