Hyppää pääsisältöön

Apulanta-elokuvan ensimmäinen traileri vie legendaarisen yhtyeen juurille

Teit meistä kauniin -leffa kertoo klassikkobändi Apulannan alkuvaiheista. Nyt elokuvasta on julkaistu ensimmäinen traileri.

Apulannasta kertova _Teit meistä kauniin _saa ensi-iltansa 9.9.2016. Leffan ensimmäinen traileri vie katsojan sinne, mistä kaikki alkoi. Apulannan alkuvaiheista kertova elokuva esittelee katsojille aloittelevan punk-bändin, josta tuli lopulta osa suomalaista musiikkihistoriaa.

Trailerissa vilahtavat kaikki Apulannan tarinan tärkeät henkilöt: yhtyeen perustajat Toni Wirtanen (Tatu Sinisalo) ja Antti Lautala (Roope Salminen) sekä bändiläiset Tuukka Temonen (Iiro Panula), Sipe Santapukki (Teppo Manner)  ja Amanda "Mandy" Gaynor (Mimosa Willamo).

Ensimmäisessä kurkistuksessa elokuvaan on aistittavissa nuorta uhoa ja turhautumista, joka aikanaan sai Wirtasen ja Lautalan perustamaan punk-bändin. Helppoa bändillä ei kuitenkaan alkuvaiheessa ollut.

- Mä perustin kantaaottavan yhtyeen enkä mitään harrastajateatteria, Lautalan ääni sanoo trailerissa.

Punk-henkeä on todella luvassa, sillä yhtye riehuu ennakkopätkässä penkkejä paiskoen. Bändiläisten vanhemmat näyttävät huolestuneilta. Suomiräp-fanit voivat bongata trailerista myös leffassa pientä sivuosaa näyttelevän Uniikin.

Lue myös:

Apulanta-elokuvan näyttelijät muistuttavat hämmentävän paljon esikuviaan – vertaa itse

YleX Apulanta-leffan kuvauksissa: Menestysbändin tarinaan mahtuu myös riitoja, epäonnistumisia ja romansseja

Santa Cruz esittää Tehosekoitinta Apulanta-elokuvassa – bändin sisäiset roolit vaihtuvat täysin