Hyppää pääsisältöön

Galaxin Villi tulevaisuus heittää neljä nuorta tulevaisuuteen

Villi tulevaisuus
Villi tulevaisuus Kuva: Rajoitettu käyttöoikeus villi tulevaisuus

Kuvittele maailmaasi norsujen kokoisia mustekaloja suhaamassa jalkapareineen sinne tänne tai rusakon kokoisia etanoita, jotka eivät todellakaan ryömi, vaan hyppivät tai valtavia ampiaisia, jolle on lastenleikkiä napata lintu lennosta. Ja sitten kuvittele tämä kaikki kotiovellesi. Olisiko planeettamme tuollainen miljoonien vuosien kuluttua? Muutamalle seikkailunhaluiselle lapselle tällainen maailma on nykyisyyttä.

Seiko on lähetetty tulevaisuuteen isänsä aikakoneella. Matkan tarkoituksena on löytää mahdollinen uusi asuinpaikka toiselta planeetalta. Teknisten ongelmien vuoksi Seiko joutuu nykyisyyteen, jossa hän tapaa Iikan, Leon ja Emilian. Heidät singotaan aikakoneella tulevaisuuteen selvittämään Maan evoluutiota ja etsimään paikka, jossa ihmiskunnan tulevaisuus voisi jatkua. Matkalla lasten pitää yrittää sopeutua kaikkeen uuteen ja käyttää kaikki älylliset ja fyysiset keinot hengissä selviämiseen.

26-osaisen sarjan ääninäyttelijöinä ovat Virpi Haatainen, Petri Hanttu, Kristiina Möller, Stefan Möller, Juhani Rajalin ja Mari Vesala.

Villi tulevaisuus sunnuntaisin 3.1.2016 alkaen Yle TV2:lla. Ohjelma on katsottavissa Lasten Areenassa 30 päivää ensilähetyksestä.

Lisää ohjelmasta